Tack gode Gud för KAFFE...!

Nu, klockan 18:00 så har jag varit vaken i dryyygt fjorton timmar. Efter att ha ätit pizza på Alléterassen med Sara, Asia, Carin och Sandra så hyrde vi film och köpte godis. Då var klockan elva på kvällen. Kanske inte det smartaste draget när man skulle upp klockan 04:00 på morgonen för att extraknäcka på Ica City i Knalleland.

Och när alla utom Sara och Sandra har somnat på soffan (iofs sov jag aldrig, vilade bara ögonen ^^) så vaknade vi igen av Sandras (ljuva?!?!?) stämma och den slocknade inte förrän klockan var närmare halv tre vilket då är en och en halv timma innan vi var tvugna att gå upp. 04:15 spatserade (powerwalk!) vi till knalleland. Det var ganska härligt lagom kallt när man får upp värmen i gången och faktiskt ganska mysigt så tidigt på morgonen. Naturligtvis var jag den enda som blev "ensam" på inventeringen. Carin hade Asia och Theo, Sara hade Sandra. Jag stod och räknade ändlösa hyllor med krukor och löjliga dekorationer till blommor. (Vad ska man ha ståltråd med plaststjärnor till...? Smaklöst tycker jag!) Så när jag äntligen blev klar med det, fick jag lov att gå till en annan avdelning och naturligtvis passar man ju på att gå till Carin =D Då kom en anställd och sa att jag kunde inventera kasslern och baconen. Visst tänkte jag inga problem men... Det är en sak att räkna varje vara för sig... Men när det visar sig att man ska plussa ihop vikten av kasslern när det är kilopris så går det väll ändå över gränsen... dessutom när man inte ens får en miniräknare!!

"600 + 700 + 350 + 450 + 500 + 800 + 400 + 550 + 300 + 650 + 700..." Det slutade med 42.5 kilo på en enda sort...! som jag fick räkna ut för hand med säkert hundratals olika kassler-, bacon- och fläskpaket i kilovara för hand... Aldrig mer, jags ska hålla mig borta från den hyllan!! Blöta var dem också, mina jeans luktar skinka... =(

Däremot var det ju skönt med en fet lön också :P
Så efter ha varit vaken i nästan femton timmar nu så är jag förvånansvärt pigg men fortfarande väldigt trött. Hur många timmar kommer det att bli sammanlagt tro?

Den Stora Dagen

Idag kom den!

Tidningen Hästmagazinet, Sveriges största hästsportstidning och det säger fakltiskt en del!! Jag ver med på inte mindre än 10 bilder!!!! WOHOO!! Såklart att ni ska köpa den ;D Det måste ni göra!! =D

Här är några av bilderna. Vissa var små så dem tog jag inte kort på men på dem stora gjorde jag:



Nymålat

Nu är huset färdigt =D Så här fint blev det!           
   


Wii Fit heter det eller??

Mamma: Kerstin, jag erbjöd pappa att vi skulle träna lite på wit fii...." '

GUD va vi skrattade! HAHA! =D

Skolan... igen...

Men man får trösta sig med att det är sista året. Ny mentor (och mattelärare) efter att Ami fått barn; Lars Karlgård. Dock har jag fortfarande Fredrik Moberg som mentor... Man kan ju säga vad man vill om honom :P
På mådag börjar allvaret.

Rest In Peace Heath

10 Orsaker att Hata Dig går på kanal 5 nu. gud va onödig den överdosen var Heath. En av världens bästa skådespelare, småbarnspappa och absolut säkert en älskad familjemedlem. Det känns så overkligt att se honom på tv.

In memory of Heath Ledger <3

Kära billister i Borås...

...ÄR DET 70km/h PÅ MOTORVÄGEN SÅ ÄR DET!!!!!
Vänligen lägg er inte och tryck på bakifrån, behöver jag bromsa hoppas jag verkligen att jag och min pappa inte råkar illa ut men att NI gör det!!! Dessutom vore det så vänligt av er om ni inte körde förbi i 110 när det kommer 50 bilar som ska på motorvägen vid pulsen och det är bilar framför och bakom som jag inte kan lämna plats åt. Eftersom man faktiskt är skyldig att släppa fram bilarna på motorvägen som kommer från påfarten, så kör inte om i 110 för att hinna före och därmed hindra mig för att lämna plats åt andra på en annars smockfull motorväg, billisterna blir bara arga på mig och jag blir arg på er!!!

Skydigheten att släppa på mig på motorvägen gäller även ER LASTBILSCAUFFÖRER, som verkar tycka att det är roligt att tvinga en stackars övningskörare att sakta av till 50 på påfarten... LÄMNA PLATS!!! 70-gränsen gäller ÄVEN ER!!!!!!!

Ingen bra övningskörsdag för lilla Kerstin....
Skolan börjar imorgon.... X(   Jag orkar inte.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har jag inte kvar mitt skåp på samma ställe som tidigare har jag 3 rektorer och en jävla intendent att spöa... Jobbigt!!
Gud va bra framtiden tyr sig för Kerstin... not...

EFTERLYSNING!!!!!

VART kan jag hitta denna svarta klänning???????? Den fanns med på Aftonbladets "Sofies Mode", men man var tvungen att vara plusmedlem för att se vart man kan köpa den. Så finns det någon som är plusmedlem på Aftonbladet eller vet vart den kommer ifrån??



Jag bara ÄLSKAR den!!!

Jag vill också passa på att meddela omvärlden att helvetet börjar på fredag...
Dvs skolan...

SNÖ of Sweden

Åkte till stan och fyndade på Jolina som hade halva halva även på smycken nu =D Härligt! köpte ett guldigt halsband till mig och två födelsedagsåresenter. Undra vem som ska få dem O.o Haha! Allt från snö och för bara 150 :-, 50 :- Jättebilligt =D



P.s Lollo! Teorin bokad =D Ses på måndag kl 17.00 d.s

Wii Fit

Idag köpte mamma Wii Fit!!! På ica Maxi ^^ 

Det var jättekul! Den mätte balans och påpekade om man var sned och visade hur man skulle stå balanserat och gjorde lite balansövningar, den räknade ut BMI och det gick inte att fusta för det är en våg i plattan man står på. Sen skulle den räkna ut kroppsålder...
Inte lika kul kanske... >:(   :P

Haha,  det var kul, ska verkligen komma igång med den!

Hur ÄTER Du ballerina?

Ställ Dig själv den frågan, hur äter Du ballerina?

Du kanske inte förstår någonting, men här är lite förslag på hur man äter det populära Göteborgskexet.
Du kanske...

   - äter den rakt av

   - delar på den och hugger in på nougaten först

   - doppar den i någon form av vätska, exempelvis kaffe


Hur gör Du? Tänk efter innan du läser nedanstående!

Göteborgskex har ställt frågan till ett antal svenskar poch dem kom fram till att kvinnor oftast delar på kakan och hugger in på nougaten först (som både jag och mamma gör!! O.O) medans män oftast doppar kakan i sin kaffekopp eller liknande (OMG PAPPA!!!!) Haha detta stämmde precis in på min familj!! Jag är dock lite osäker på hur mina bröder gör.
Stämmer detta?

Man får inte svära...

...men nu vill jag det. FAN!

Det blir inget Danmark för mig imorgon =(

Fan...

Underbara Kim bjöd med mig ner till Danmark imorgon bitti. Jag mådde så mycket bättre imorse, visserligen liiite, liiiite ont i halsen fortfarande men jag hade ingen feber - tills nu i eftermiddag. 37.6 för en liten stund sedan och vid 37.7 har man feber. Jag vill åka med! Jag vill vara frisk! Fan för två-toppiga virusar! Skulle inte förvåna mig om jag har feber imorgon bitti, när man väntar på något så här kul så ska man ju inte få vara med om det.

Det blir ju lika tråkigt för Kim som ville åka med mig, och hon blir väl lite ensam om hon inte hinner bjuda med någon annan.

Skit...

Will Smith vs Bruce Willis

Jag: Det är will smith på tv.

Mamma: Va?

Jag: Det är will smith på tv!

Mamma: Är du svettig?

Jag pekar på tv:n


Mamma: Ååå är det Bruce Willis

HILARIOUS! =D =D

Kerstin Björkengren has...

...hand, foot and mouth disease... -.-

Århundradets Dag!!!

Denna dagen är lätt århundradets dag!!!

Varför? Jo, redan igår, när vi hade ridit färdigt, hörde jag att min ridintruktör Malin pratade med en av eleverna om en fotograf, men tänkte inte så mycket mer om det. Så idag, när jag och två andra går ut för att hämta hästarna så kommer en fotograf och går med oss. Creon ville nog in för han kom fram till mig och då tog fotografen kort på mig =D Jag trodde att han kanske tog kort för ridhuset. Han fortsatte att ta kort på oss hela vägen in till stallet och då frågade han mig ifall jag ville stå lite "modell" med hästen utanför.

Hur kul var inte detta då! Han ville ha bilder som visade närhet mellan hästen och ryttaren, så det blev pussbilder och skrattbilder. ÅÅ jag blev hur lycklig som helst! När vi var klara frågade jag om bilderna kommer upp på hemsidan. Då svarade han att detta är ju ingen direkt nyhet. Då tänkte jag "Herregud, är han från BT? Är det typ närbildsreportaget eller?".

Sedan skulle hela gruppen fotograferas till häst ute på islandsbanan med Malin som låtsades instruera oss. Då fick jag veta att han var ifrån Hästmagazinet och de skulle ha ett par uppslag om förhållandet mellen häst och ryttare (därav pussbilderna haha =D), lite om ryttarnas uttrustning och hur en instruktör ska vara.

Tisdagen den 26 augusti kommer nummret ut! Alla måste köpa den =D

Det här var det bästa på läääänge! Jag är så glad just nu!


LÄS Årets Artikel och dess dumma svar!!!

Jag postade nyligen denna artikeln i min blogg.

Hjälp vad folk är negativa!
Här har vi en kvinna som verkar må riktigt bra och är lycklig med sitt liv. Då kommer 9 andra männsikor (vara en eller två män) som verkar må riktigt dåligt och tycker att krönikören är onormal och dum i huvudet.

Hur ofta hör man inte "nyheter" om folk, mestadels tjejjer, som mår riktigt dåligt och behöver hjälp. Dem får jättemycket plats i internettidningarna och i tv. Då när en lycklig kvinna träder fram och beskriver vad hon älskar i sitt liv och vilka småsaker i vardagen som gör henne lycklig, så får hon skit för det hon känner. Läs här, det räcker med bloggarnas rubriker. Hur funkar detta, det känns som att världen uppskattar om vi hatar oss själva, hatar oss själva tillräckligt mycket för att operera bort livmodern bara för att slippa och om vi är nöjda, då är vi konstiga, onormala, dumma i huvudet...

MER sådana här artiklar!

Hoppkurs

Första dagen av kursen var uppvärmande inför hoppningen. Lite bommar, lösgörande övningar, bockar och tre plank. Det gick bra! Creon var lite seg i början och större delen av passet men när han kom igång så kändes det skitbra! Han var lite tittig på nya hinder men det var inga problem. Jag tyckte först att detta är nog inte hästen för mig och var lite rädd för att jag skulle bli osäker i hoppningen igen. Som tur var så blev det aldrig något problem.

                          

Andra dagen var det bara hoppning. Övade på galoppbyten och vändningar i luften. Vad man måste jobba för att vända den klumpedunsen haha! Ett stop fick vi, men det var inte lätt att vända på honom så att han förstod vart vi skulle.
RSS 2.0