...sssnnnaaaaaaaaarrrkkk...

I'm gonna go for it.
Ska försöka skriva så långt jag verkligen kan ikväll.
Packa får jag göra imorrn, vi åker ju inte förrän klockan 9.

Skillnaden mellan kvinnor och män...

Kvinnor går i högklackat därför att det är snyggt. Ingen sa något om att 10 cm hög klack är bekvämt att gå i, men ingen av oss förväntade oss det heller. Män baserar sitt liv på skjortor med ficka och skjortor utan ficka. Allt efter hur praktiskt någonting är.

förhoppningsvis är detta bara begränsat till min pappa...

Lov?

Äntligen lov!
Men inte för att jag kan vara ledig och göra vad jag vill, utan för att utnyttja tillfället för att plugga. Två deadlines på mångdag: Extended Essay English 4000 ord och Theory of Knowledge 2000 ord. Jag ska se till att vara klar med den längsta tills imorrn så kan jag fixa den andra snabbt i Norge. Åker till Magnus på tors. Det kanske låter dumt att åka iväg fast man behöver plugga, men det tar 10 timmar at åka dit så jag kan ju inget annat göra än att plugga historia, geografi och svenska (Dostojevskijs Brott och Straff Jippi! ...not...) Jag ska klara dealinesen ialla fall!

Nu måste jag fortsätta med Extended Essay.
 

HOPPTRÄNNING! =D =D =D

JAAA!! =D Igår (söndag) fick jag träna med Yatzy för Frasse på BRS!! =D Hur kul som helst! Det var första gången jag hoppade riktigt med Yatzy, ett ordentligt pass. Har en eeeenooorrrm träningsvärk i ryggen, armarna och axlarna, konstingt nog inte i benen. Det gick riktigt bra att hoppa också! Vi fick ett par stop, men de skedde i slutet när Yatzy var trött och jag var så trött att jag inte orkade driva hela vägen men till slut kom vi över, man får ju inte ge sig.

Jag var riktigt nöjd! Det var så kul att får hoppa ett pass på 95cm (vilket jag bara hoppat fem hinder tidigare på den höjden) och Yatzy var en jättebra häst att hoppa! =D Mjuk och fin över hindret.

Synd att jag inte fick det på bild, men vem vet, det kanske finns en chans för en gång till =D

...

Det händer inte ofta, att jag sitter i skolan och bloggar...
Märks det att jag har tråkigt?

Gustav blev mitt mobboffer. Det slutade med att han förhörde mig på historia... på historia jag inte ens har :P Det blev värsta moment 22.

Gustav säger: historia...Jag kan lära dig. vilket år blev Gustav Vasa kung?
Gustav säger: om du svarar rätt vet jag att du har googlat
 

jaja...

Att tävla eller inte tävla...!?

Åkte med fam. Lindberg till ridhuset i söndags och tittade på Anna när hon tävlade Babs inomhus för första gången! det gick faktiskt mycket bättre än väntat med så mycket titt-hinder, men Babs stoppade på samma hinder i båda klasserna (80 och 90cm), så det blev ingen rosett. =( Men som sagt, det gick ju faktiskt riktigt bra resten av rundorna, särskilt den sista, så Annas prestation är klart godkänd. =D

Erika skulle tydligen också tävla, med Jonna (hur hon nu tänkte när hon valde den hästen) och det gick riktigt bra, men petade sista hindret. som tröst får man ju säga hellre sista än första, och det är ju faktiskt sant.
Sedan så har ju hon gått å tutat i MIG att jag skulle tävla nästa klubbhoppning.

Det skulle iofs vara hur kul som helst, särskilt när vi ändå är två. Funderar faktiskt på att hoppa Limousine . Hon springer på och man kan sitta tillbaka och koncentrera sig på banan än att hålla formen och galoppen. Sedan så vill ERika att jag hänger på KM i dressyr. Njaa, kanske inte riktigt min grej... Jag skulle slämma ut mig med min hemska sits...haha...

...men jag vill ha en rosett...

Årets film 2009

MARIIA!!!
En Shoppaholics Bekännelser kommer ut som film nästa år!!! =D
Jag måste se den!! Den är baserad på den roligaste boken jag läst, fylld med mode och pengaproblem :P (en komination som tyvärr inte går ihop). Isla Fisher i huvudrollen.



En ny Robin Hood film kommer också: Nottingham med Russel Crowe och Sienna Miller. Känns som ett bra filmår nästa år. Harry Potter får vi ju inte glömma heller.
RSS 2.0