Valborgsmässoafton

Trevligt att höra att så många läser min blogg! =D
Jag ber om ursäkt för ett lite segt bloggande på sistone, men efter sol kommer regn som man säger och man har sina svackor i bloggandet ibland...

Idag var det Kortege :D Jag, tove, Theo, Maria och Mattias var nere i stan och tittade. En del var faktiskt bra, andra skitdåliga. Jag blev lite förvånad när flera bidrag hade samma poäng, lite dåligt av dem att inte komma på ngt eget eller något annat.

(Bilder kommer inom kort!!)

Studentmössan

Den första mössan jag fick var ju heeelt sned och dessutom så var det ett annat fel på den också. Efter en korrektion har jag nu fått en rakställd och korrekt mössa. Skönt. Pappa som tappade sin på ett reunion för 10 år sedan får "den gamla" mössan. Tur för honom! undrar om vi ska doppa den vita delen i te så att den blir gul som pappas gamla XD

Också var det dags för att bestämma sig vad man ska önska av sina släktingar.

SMYCKEN! =D

Time for Biology

Dags att sätta igång med plugget för dagen. Biologi och kanske historia står på menyn innan Ugly Betty börjar kl 20.00 ikväll.

Kan någon svaren på lappen? I know...

Trött Kerstin

Idag var det jag som gav hästarna mat kvart i åtta i morse och släppte ut dem vid halv nio. Det var inte så enspårigt som det låte för när jag går in i stallet så ser jag hur alla mathinkar ligger utspridda på golvet, jag fattar inte först varför tills jag tar ett par steg fram och ser Calle (Carthago) sticka upp huvudet borta hos Cassidy. Den lilla skithästen lyckades öppna boxdörren och har säkert haft jättekul tills jag kom, då fick han ju gå snällt in i sin box igen. Dock, hade han lyckats äta upp Cassidys frukost - men det var ju som tur var också det enda han hade lyckats käka upp. Han hade inte ställt till med så mycket, bara en del hinkar på golvet och han hade faktiskt flyttat på lite höpåsar, men inte rört något hö. Haha!

Sedan red jag i paddocken. Det började ok och slutade i... att Yatzy vann och fick som hon ville. Hon gick bara inte fram för skänkeln och jag förstår inte varför! Jag hoppas att det vara var för att hon inte var på humör eller något, att det inte är något bestående problem men det är ändå jobbigt att inte kunna avsluta passet med att jag får som jag vill och inte tvärtom. Ökad skritt var allt hon gick med på att göra -.- Inte blev det någon hoppning heller. Kanske hade det löst sig om jag hade försökt med det och Yatzy kanske kunde ha blivit lite mer motiverad? Dock osannolikt...

... Suck...

            
(Titta INTE på min sits, den är hemsk jag vet men detta är enda bilden jag har!)
Vad är det för prickar på bilden? Är det sådana där orber, för jag tog ett annat kort
och då blev det inget sådant... Spökar det på Sörbo tro?

Syskonkärlek

Hoppas att alla uppfattade att jag fyllde år igår...! ^^
En bror kände dock att man får vara elak på en födelsedag (vilket är en stående regel att man faktiskt måste vara snäll mot den som fyller år men den som fyller år måste inte vara snäll tillbaka!!!!!!)

Telefonen ringer, Kerstin måste svara (mitt i maten, btw, men det är ju bara normalt i min familj XD)
Jag: Hej, det är Kerstin!
Arvid: Hej, de'är Arvid. Är mamma där?
Kerstin: DIN JÄVEL!!! (fast på ett mycket mer retligt sätt ;) )
Arvid bara skrattar... -.-

Han ska få....

Happy birthday to ME!!!

Idag fyller jag nitton!!!
Det firas med familjen hemma med tårta och god middag!

Jag fick en ny skjorta, och en klänning, ett armband, Twillight på Engelska och lite silverbestick.
TAACK!!!! =D

OMG!!


Varför var jag inte i Stockholm i onsdags för!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Jeff Dunham var ju där med bl.a. Achmed the Dead Terrorist.

Suck... Nu är det två stycken som jag skulle kunna tänka mig att betala för att se; Coldplay och Jeff Dunham.




Jag hittade inga vids från stockholm på youtube än så det får bli
gamle hederlige Achmed the Dead Terrorist!

Skärtorsdag

Idag ska jag till stallet... =D Har tre hästar att ta hand om; Yatzy, Cassie och Formosa. Tar med kameran för nu måste jag få lite bilder på dem!

Imorgon åker jag, mamma och pappa till Stockholm! Yay! Alltid lika roligt :D

See you later...!

Påminnelse...

Tänkte bara påminna somliga familjemedlemmar om min födelsedag den 16 April. Alltså om ca 2 veckor...

Nu ska jag och Sara (Yatzys ägare denna gången haha) ut och rida i vårsolen. Det är lite kallt nu så underställen är på, men kanske kan ta av dem senare. Men ingen jacka blir det iaf. Två tröjor istället. det räckte gott igår.

Ridturen igår... Gud, den ska vi inte tala om. Hästarna ville bara springa hela tiden. Dem var jättepigga! Haha, helt underbart!

Det är synd om mig...

Jag gick upp en halvtimma för tidigt idag... Jag gick upp 08:30, men jag börjar ju inte förrän 10:30 så jag kunde ju sovit fram tills klockan 09:00... För andra så låter det här som ett smärre I-landsproblem, men för en medlem i denna Björkengren familj, så är det många välförtjänta minuter!

Så nu sitter jag i köket och bloggar till nyhetsmorgon.

Igår var jag och Anna ute och red i solen. Riktigt skönt var det i värmen och på vägen hem bjöd familjen lindberg mig på pizza. Tack än en gång! =D

Klockan springer iväg lite nu...
RSS 2.0