Men snälla...

Christer Sjögrens låt "I Love Europe" slog er rätt rejält, Thorleifs.

GAAHHHH!

Pizza :D

När pappa lovar att han ska ta hand om maten så går det ungefär lika bra som en ko gnäggar.

Men då när pappas kompisar är här, drar jag och mamma till Gustav och käkar pizza! Gött.... men han hade ingen cola! Så om han ser detta (GUSTAV!!!!!) så kanske han kan använda sina "muskler" och springa till Statoil ock köpa det? Vad är pizza utan cola? Its my treat, hun!

Grattis!

Grattis Victoria och Daniel till förlovningen! Hoppas att ni får ett lyckligt liv tillsammans!!

MVH Kerstin
:)

Tisdag - Fredag

Sedan i tisdags har jag skrivit NIO prov!
Det ni!

Och jag fick riktigt bra på min uppsats i engelskan i tisdags. Jag skrev fyra sidor, fram och baksida, på två timmar och för det fick jag 6+ av 7 på betygskalan!! =D Och min lärare sa att hon kanske tillochmed var för hård! YESS!! Äntligen gick det bra! Nu gäller det bara att få samma betyg på EXAMS.

Igår fick vi som hade varit med i Kulturskolans lucia åka till Göteborgsoperan och se Mary Poppins. Den var jättebra och jättemysig. ^^ Gud va bra dem sjunger... Efteråt vi vi träffa en som sjöng i uppsättningen, hon var reserv till huvudrollen. AHH! Jag vill också jobba med musikaler... Varför började jag sjunga när jag var 16, jag skulle börjat tidigare!!??!!??

Kerstin has gone MOCK exams!

Ok, första provet kl 8.15 - 10.15 gick väll faktiskt helt ok. Jag hade iofs inte tre paragrafer utöver inledning och avslutning utan bara två men jag tycker nog att det är viktigas att faktiskt få ihop en fyra sidor fram och bak lång uppsats än att bara få ihop två och en halv paragrafer + inledning - avslutning eller hur? Vi kör 3 paragrafer nästa gång =D Detta var den comparativa analysen av två texter i engelskan och klockan 13.00 så var det dags för en analytisk uppsats prov i svenska. Jag har aldrig fått övat på en sådan på lektionerna så jag var lite nervös och jag har ingen aning om något av det jag har skrivit är relevant! Jag hoppas att det gick bra på den med för då har jag ju fått lite koll på det till det riktiga EXAM!

Imorgon är det tre prov. WOHOO!!! NOT!!!
Först ännu en uppsats i svenska men denna gången utifrån de böcker vi har läst. (Kan någon hjälpa mig med motiv i någon av de böckerna!? Jag fattar nada!) Och sedan source-based prov i historia (Short answer questions WOHOO!!! =D) och sedan uppsatser även i historian. 2st denna gången på 1,5 timma. Kul va? Jag slutar 17,15.

Så just nu har jag 7 prov kvar denna veckan! Jag kan verkligen inte vara gladare... NOT! -.-

Slut på lov =(

Då var sportlovet snart slut. Jag har pluggat varvat med att ha ridit, varit med kompisar. Jag var också och hälsade på mormor och morfar i Göteborg och det var ju såklart uppskattat! :) Men det blev inte riktigt så mycket plugg som jag hade tänkt mig eftersom det tog längre tid att läsa än vad jag hade trott, men det blir väll till att strukturera upp det nu under dessa tre veckor allt eftersom hur proven i dem olika ämnena är uppdelade. MOCKS:en (3 veckor med enbart ej betygbaserade prov) är ju inte jätteviktiga. Dem är bara en back-up ifall dem riktiga EXAM:en (3 veckor betygbaserade prov) förvinner i posten och det baseras inga betyg på dem. Man uppskattar ju ändå att man är bättre på EXAM än nu på MOCKS. Men ändå, jag vill vara bäst på alla prov. Det är alltid så deprimerande att få tillbaka ett sämre prov än vad det kändes som man skulle få när man precis hade skrivit det. Ja, ja. Det ordnar sig väl.

Jag har ialla fall anmält mig till högskoleprovet den 28 mars. Lite duktig är jag ialla fall!

Åter till plugg!

Mår du bättre nu?



En häst i stallet mådde inte bäst igår. Stackarn stod och sparkade i marken och högt upp mot magen och stod och spände sig innan han till slut la sig ner. Förmodligen kolik! Det var till att gå ut och gå och gå och gå och sedan få i honom matolja och vatten. Jag hoppas att det hjälpte. Det var ju så sent på kvällen så jag kunde inte stanna kvar alltför länge, men så länge jag var kvar så rullade han sig inte ialla fall och det är ett gott tecken. Jag tror att han mår bättre idag. Jag ska upp om en stund med Marika och Anna och titta till honom. Han kan ju inte prata så man vet ju inte helt säkert hur han mår, men igår var han defenetivt inte normal.

Han MÅSTE må bra nu!

Hopplektion!

Nu är jag precis hemkommen från rdhuset och jag är rätt trött. Jag är verkligen ringrostig! Måste komma igång med lite mer träningpå något sätt. Det skulle vara kul att börja på ridhuset igen, man behöverju inte gå i en special grupp eller tänk om man kunde få rida i årselevgruppen.

Men, det var jättekul att hoppa idag, trots att jag var lite ringrostig i början. Slarvade lite och så men jag hade inte heller hoppat eller ridigt på väldigt länge, men jag är nöjd! Jag fick en bra häst också, en som är hoppglad! (Atletico =D) Jag hoppas att jag kan få rida där mer, så att man håller igång träningen.

Melodifestivalen

Är det verkligen någon ide att titta på den? Det är ju samma visa år efter år. Antingen så är det en riktigt dålig låt  (Caroline Af ugglas, vad gör du i tv över huvud taget?) eller så är det en som kanske skulle kunna vinna men så väljer man att skicka någon annan istället och däremellan så finns alla skämt som till exempel Christer Sjögren med "I love Europe" förra året. Nej, jag orkar inte. Iallafall inte idag.

Men men, den här veckan har gått ut på knappt någonting. Ända sedan i måndags har jag haft feber och det har varierat mellan 38-40 grader och att vakna med 40 graders feber är verkligen ingen höjdare. Särskilt när man vet att man måste fixa CAS:en tills fredagen annars får man inget betyg. Men tack och lov så handlar den ju bara om mina erfarenheter med de extracurricular activities som jag har gjort under dessa två och ett halvt år så det var ju bara att skriva. Det var det viktigaste att få gjort, men igentligen skulle fältarbetet varit klart för ett utkast till Ingemar också, men med 40 graders feber så klarar inte jag av att ens sitta upp. Han var jättesnäll mot mig så jag fick lite dispans på den =D Så min vecka har varit lite soft även ifall man mår skit för att mamma kommer med glass som frukost på sängen är ju inte varje dag ;D

Nästa vecka artar sig lite bättre än tidigare då den skulle gå åt enbart för plugg. På tisdag blir det en extra lektion i ridning på Ridhuset och det är HOPPNING!!!!! Hur kul som helst =D Sylvia Nyberg är instruktör och jag har inte tränat för henne på år och dar! Jag hoppas att jag inte har tappat för mycket sen min sista dressyrträning. Men det ska bli kul ändå. Jag gillar Sylvia!
På onsdag bär det hem till KIM =D dit FANNY också ska komma!!! YAY! Den kvällen kan ju inte bli bättre för alla vet ju att vi tre är som fiskar i vatten! Muahahha! Det var så länge sedan vi tre sågs, det är verklligen på tiden!
Sedan är det väll tänkt att det ska bli en liten get-together med tjejjerna från klassen någon gång.

Kim - Fanny - Jag

Tack Mormor!...

...för noblessen! Det var väääldigt gott! Choklad hjälper verkligen när man är sjuk =)
Men, det vore inte fel med en glass just nu för att få ner febern lite....

RSS 2.0