Oj då...

Jag kom på att jag inte har bloggat på så länge... Sorry... :)

Men jag orkar inte skriva mer idag, jag har hållit på i flera dagar med att få iväg ett mail till ABC Gruppen, som tllverkade min studentmössa. Skärmen är sned och det är ett fel till på den och dem sa på kundtjänst att jag skulle skicka bilder på den. Varje mail har kommit tillbaka och jag har fått ändra storlek och ta bort bilder för att se om det funkar. Hoppas att jag inte får ett "Failed to deliver"-mail igen. Jag vill inte se mer av dem...! Hur ska jag annarskunna bevisa att det faktiskt är fel på den...?

Nu måste det funka!

Jag lovar att skriva mer imorrn...! Kram

Found it!

Mamma hittade blocket samma kväll. Typsikt, när man väl skulle sätta sig ner och plugga när man har motivation att göra det så får man leta efter skiten och tappa all motivation istället. Jättebra.

Jaja... Snart kommer mammsen och pappsen hem med nya skor som jag ska ha på balen :D

Imorn blirre BIO! En Shopaholics Bekännelser. Boken är hur rolig som helst så jag hoppas att det blir lika mycket skratt imorgon också!!

EFTERLYSNING!!!!!!

GAH! Alla som känner mig, ifrån skolan åtminstone, vet hur mycket jag är dependent på mina kollegieblock och hur mycket tid jag lägger ned på dem.

Men nu har katastrofen inträffat! Ett av mina kollegieblok från höstterminen i tvåan har försvunit och står inte att finnas! Den har inte varit andvänd på jääääteläänge och jag och mamma har vänt uppochned på hela huset men vi kan fortfarande inte hitta den. Men jag är helt säker på att den ligger här hemme någonstans. Om det skulle vara så att jag har glömt den hemma hos någon så kan ni väll snälla säga till, jag behöver den NU! Detta betvivlar jag dock, eftersom jag inte kan påminna mig om att jag har haft den utanför huset sedan jag tog hem den ifrån skolan. Jag vet att den inte finns i skåpet i skolan. Det är bara tråkig biologi i den... Var kan den vara!?!?!? 

 

Så här ser mönstret ut.
Har någon sett den!?

Utmanad av Kim (2)

Muahahaha!
Jag har blivit utmanad av Kim. Nu ska vi se vad jag kan komma på för intressanta saker att berätta för er!  

Regler: Berätta 7 saker om dig själv, utmana 7 andra bloggare, länka till den som gav dig utmaningen och skriv en kommentar hos de utmanade.


Här kommer sju saker om mig:

- Jag har ridit sen jag var 11år och jag grät i bilen på vägen hem från min sista lektion på Borås Ridhus förra våren.

- En gång när trillade av så hänge jag kvar i ett träd. Hästen fortsatte framåt och jag var tvungen att släppa taget på en fallhöjd på ca1,50-2m. XD

- Jag har aldrig varit ett mattesnille och jag har alltid legat precis på gränsen till IG på alla matteprov så ni skulle ha sett min min när jag fick 19 av 20 poäng på min matteuppsats nu i trean. Det blir en 7:a av 7 i betyg. =D

- Jag var med i Hästmagasinet nr26 i augusti förra året tillsammans med hästen Creon. (typ 10 bilder :D)

- Jag går IB (International Baccalaureate) vilket är rena självmords utbildningen i form av att man drivs till vansinne...

- Ja, just det ja! Jag hatar fotboll men hejar naturligtvis på Sveriges äldsta, bästa och anrikaste fotbollslag ÖIS!!!!!!!

- Jag har tre bröder som jag fortfarande bråkar och brottas med så fort jag får chansen, och jag ska slå deras gymnasiebetyg!

Jag utmanar dessa personer:

Sawrah
Jenny A
Jenny F
Nathalie
Kusin Lovisa
Louise

Saturday

Väntar på att Kimmers ska ringa :D Vi ska käka Kinamat och se på Melodifestivalen ikväll! NAJS!



Just det ja, vi (kammarkören) fick lätt mest applåder igår. Mmhmm!

Dagen går vidare I guess...

Suck...
Jag är hur trött som helst! Var i skolan fram tills halv fyra, hem och sedan iväg igen vid hal sexs. Då var det samling i Gustav Adolfskyrkan för general repetition av kvällens Gospel uppvisning med Borås Kammarkör (och ungdomskör, men vi är bättre ^^ :P) Vi är för duktiga vi. (Nej Kim, jag sjöng inte Caroline af ugglas Snälla Snälla. Jag vet att du bli besviken, men tyvärr... XD)  Gick jättebra! Vi sjunger ju såå bra!

Jag är trött så nu lägger jag ner det här...


Min outfit ^^

Till Brämhults ***** ligister...

... hoppas att ni får brinna i helvetet för att ni repade bilrutan. Klart att ni inte bryr er ni var ju bara ett antal stycken och det var ju inte er bil... Nej, för då kan man ju kasta snöboll med grus i och repa bilrutan huuuuur mycket man vill. Man behöver inte alls respektera andra.

Nej, vet ni vad... Dra (för att vara barnvänlig) dit pepparn växer...!!!!!!!!!!!

Dagens citat

"Mina barnbarn ska inte läsa Tarzan och Strindberg.
Dem ska läsa era Fieldworks!"

                                                                     -Ingemar Sjöholm

Jag tyckte att det var så roligt, för det är en sån skön blanding av literatur. Tarzan och Fröken Julie. Haha, underbart!

Studiedagarna har kommit till ett slut...

...och skolan med lektioner börjar igen efter avslutade MOCKS i torsdags. Lite tråkigt, det måste ni hålla med om, men det finns iallafall inga fruktansvärt plågsamma uppsatser kvar! Den sista lämnades in i fredags och nu är det enbart plugg som gäller i 7 veckor fram till EXAM.

Jag har inte ridit i helgen, min söndag var ju full av iskall blåst och snö. Cassie, fick en lite promenad igår iallafall, vtrinären har ju uppmanat att han ska röra på sig för att han inte ska bli sämre i sin sjukdom... Istället har jag tagit det lugnt och spelat Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords och efter att ha spelat första spelet så var detta det säääämst jag spelat. Buggar överallt och fruktansvärt lååååååååååånga och sega problem... Tråkigt. Jag la ner det ganska snabbt.

Igår åkte jag och mamma till mormor och morfar i Göteborg. det var lika mysigt som alltid, men vistelsen blev kort eftersom jag skulle ta hand om Cassie. Men väl på V:a Frölunda torg och inne på David Bagare så köpte vi Wienersemlor ^^ Mmm! Winerbröd i form av semlebullar med mandelmassa, vaniljkräm, grädde också förstås ett skuret lock med florsocker på toppen! Mycket bra uppfinning! =D

Idag bar det av till en vanlig lunch med Jenny och Sara på Cafe Viskan med hallonpannacotta till efterrätt. Jag köpte ett svart linne och en ny ögonskugga (brun palett) på H&M och en svart kjol på Gina Tricot. (Jag irriterar mig något så fruktansvärt att amn inte får stämplar när man handlar för 249:- det fattas EN krona. Snålt...) Det krävs en uppdatering i min garderob, en rejäl en, men jag måste spara pengar till att finansiera balbestyren. Killar har det bra, det räcker med en biljett till middagen och en smoking, sen var det klart. Annat än för tjejjer; klänning, smink, frisyr, biljett, skor, smycken... Suck...

Vegetarian with a liiitle bit of bacon

Design Kerstin Tillberg

Jag älskar denna servisen. Helt underbar! Jag har två tekoppar, en rosa och en med oliver på och sen så har jag en tekanna till. Jag ska ha minst sex tekoppar och kaffekoppar att kunna andvända som finservis efter middagen.

Detta är en fin födelsedagspresent till mig, ett bidrag till min servis. En blå eller vid mjölkkanna i serien finns att köpa på Bergs i stan, kom ihåg det! :)


foto: kerstintillberg.com

Fredag

Idag skulle den sista uppsatsen in, Fieldwork i geografin. Jag blev klar igår, klockan 22. rätt tidigt faktiskt :P Så det vara bara att masa sig till skolan och lämna in dem, trots att jag är ledig idag. Sedan gick jag till HBC för att klippa mig hos Cilla. Hon klipper skitbra!  Hon är bäst och hon tyckerprecis som jag, att jag ska ha låååångt hår :D också har vi samma smak när det gäller uppsättningar, det är ju bal till våren/försommaren.

Det känns skitbra detta...



dålig bild, jag vet, men jag är nyklippt ^^

Dubbelmoral ända ut i fingerspetsarna!

Detta är jag allergisk mot!
Detta är varför jag, bland annat, är ANTI-socialdemokrat, varför jag aldrig i mitt liv kommer att bli sosse:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4561346.ab

Jag tror knappast att han tjänar under 25.000 kr i månaden och defenetivt inte mindre än 20.000 kr. Så varför ska han dra åt sig så mycket pengar han bara kan på att hyra ut sin villa i Visby? för 140.000 kr i månaden får du bo i hans hus. Är det inte detta som sossarna anklagar de borgeliga för, att högavlönade människor och folk som kan ta höga priser är som blodsugare och suger ut så mycket pengar som möjligt ur dem som behöver pengar. Men riksdagsledarmoten Jan Emanuel Johannson (Socialdemokraterna), han får visst ta så hög hyra han vill, men ska du skänka de pengarna till välgörenhet tro? Jag slår vad om att du inte gör det. Det är tydligen inte första gången du försöker med det här, tydligen.

Detta är varför jag tror att ett klasslöst samhälle är omöjligt att uppnå och kommer aldrig att fungera, eftersom det finns alltid folk som drar åt sig så mycket pengar de bara kan. Även från dem som ska vara dem som "räddar de behövande".
Skitsnack, bara dubbelmoral.

Förresten, var det inte du som vann en halv miljon i Robinsson. Vad blev dem pengarna av? Hos en uteliggare eller i din villa på Gotland?

Du försvarar dig genom att säga att det bara var ett försök, och att man får försöka. Visst får du det, men om någon hade nappat på det då. Vad hade du gjort då? Tackat nej?

Stå för vad ni säger istället.

Utmanad av Kim

Hur ska detta sluta?

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Detta är svårare än du tror? Ha, jag kan allt. Släng er i väggen! Nu kör vi!

1. Vad heter du?: Kerstin

2. Ett ord på fyra bokstäver: Kola

3. Flicknamn: Karolina


4. Pojknamn: Kalle

5. Yrke : Kalle Anka Tecknare (det ville jag bli när jag var liten :) Jag var/är framtidens don Rosa :D)

6. Färg: Kungsblå

7. Klädesplagg: Kjol

8. Mat: Kyckling (varför tänkte du inte på det Kim? haha)

9. Sak i badrummet: Krimskrams (synd att man inte får skriva samma som Kim, ASGARV!!! :D)

10. Plats/stad: Karlskrona :D

11. En orsak att vara sen: Korkad busschaufför

12. Något man skriker: KLANT!

13. Film: Knocked Up

14. Något man dricker: Kappuccino

15. Band: Keane

16. Djur: Känguru

17. Gatunamn: Kungsports Avenyn

18. Bil: Kia (det finns ju bara ett!)

19. Sång: Kärleken är Sann

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Kubb



Jag utmanar: Sawrah, Jenny, Nathalie, Louise och Lovisa

Rosa Delfin! =D

Först trodde jag att det var ett bildmontage, det ser lite skumt ut i kanterna. Men sen förklarar en expert att den rosa delfinen är albino!

Den är ju så söt! Kan jag få en, jag har ett badkar ;)

Foto: Carters News Agency LTD

(H) (Önskar att jag hade tillgång till msn-smileys)

Ledigt sedan i tisdags förmiddag... Njah, okej inte helt ledigt jag har ju varit tvungen att plugga men eftersom at har varit mest kemi och fysik prov så har jag inte haft någon anledning att gå till skolan. Nu i veckan är det bara två prov kvar (tis- och onsdag), så efter det är jag "ledig" igen! muahahah

Gött!
RSS 2.0