Team Jedward!

Måste varna för spoilers för den som inte läst

Breaking Dawn/Så Länge Vi Båda Andas!!!

Hilarious!! Kan seriöst inte sluta skratta!!!


Jodå, om man intalar sig själv så är det nog så!

"Detta är det enda pris jag någonsin har vunnit i en idrottstävling!"
- Pappa

...han spelade bowling XD

Löning imorgon...

... och som guldmedlem på MQ får Kerstin 20% på allt i butiken fram till nyår. Hur ska detta gå? Jag är nog iallafall väldigt lycklig när jag sitter på bussen hem från stan imorgon :D

Varför köpte jag inte dessa solglasögon av Roberto Cavalli på Kreta i sommras. Jag ångrar mig så!!! Måste hitta ett par liknande någonstans!! Göteborg kanske... Btw, googla Roberto Cavalli sunglasses! HETT!! Han kan designa solglasögon... Fendi my ass, Cavalli ftw!

Titta vad jag har!!!!

(Här skulle det då vara en bild på mina New Moon biljetter, men varför vill inga bilder laddas up!?!?!? -.- D:)

Äntligen!!

(här skulle det vara en bild, men bilden ville inte bli uppladdad -.-)

Båda böckerna har kommit :D Wicked Lovely från bokus kom för några dagar sedan och The Nocurne levererades från England i torsdags! Två bra böcker att läsa :D


Om exakt en vecka så är det dags för NEW MOON!!! :D

Inget speciellt...

Just nu är det rätt lugnt här.

Mina böcker har fortfarande inte kommit -.- Men den ena är iallafall skickad. Den andra lär nog få vänta länge på. Jag jobbar, tar mina körlektioner och rider.

Det känns bra med körkortet. Jag har bara två teorilektioner kvar och drogutbildningen (eller vad den nu kallas) sedan är den delen gjord. Då är det bara att fortsätta med mina lektioner. Och det känns faktiskt som att jag har kommit någonvart nu. Jag känner mig inte som en kärring längre, utan har lite tempo i körningen nu. Det känns också som att jag har bra koll på trafikregler och andra praktiska detaljer som krävs för att få flyt i trafiken. Innan ville jagj verkligen inte gå till lektionerna, det var alltför läskigt, men nu ser jag nästan fram emot dem. Det är lite kul att köra nu och lektionerna går riktigt fort! haha :D

Hoppas att jag får körkortet så snart som möjligt!

Den som skrattar bäst, skrattar sist

...tills dess...

STFU och sluta yttra dig om saker du inte vet något om! Tack!

Suck...

Medans min bok skickades från bokus.se i TORSDAGS (!!!) en hel vecka efter att jag la beställningen, så har den engelska posten strejk (Y), så min andra bok lär la aldrig komma fram.

Wiihooo!

Marabou Vinter



Idén var god, och den smakade väldigt juligt men jag gillade INTE denna...
Vad tyckte ni?

Helgen som varit

Jag skriver lite i efterhand, jag har varit sjuk sedan i söndags. Så det har hänt minimalt. Jag har, medans jag väntar på att mina böcker ska komma, tittat på de sju avsnitten av the Vampire Diaries. Ganska bra serie faktiskt. Men det är svårt att säga att dem (the Vampire Diaries och True Blood) är bättre än Twilight för dem är så olika. Man tror att allt bara handlar om samma sak, men det gör det inte. Vilket bara gör allting bättre! :D

I lördags var jag på Halloween fest hos Benji. Eftersom han bor i skogen så var vi inte kvar så länge, Sara, Allexander och jag. Jag hade inte så lång tid att hitta något bra att klä ut mig till, så det fick bli en nödlösning - Catherine Zeta Jones haha!


Jag vill ha mina böcker!!!

Göteborg

På tal om min kusin, så träffade jag henne är vi hälsade på mormor och morfar i torsdags, mamma och jag. Vi åkte till Frölunda Torg och jag hittade ett par jättefina pälsvantar i beige, typ haha. Jättefint till min svarta jacka. Vi åt McDonalds och sen så delade jag och Lasse, som kom förbi sen, på en toscakaka! Mums!!

Bara för att jag är en sån snäll kusin...

...så hjälper jag Lovisa med att intstallera ett spel hon införskaffat. Jag förstår hur Arvid kände sig för ett par år sen när jag alltid ville ha hjälp :D haha!

Varför har jag en känsla av att detta kommer att ta flera timmar!?!?
RSS 2.0