Dagens fynd!!!!!!!!!

...fast för två veckor sedan.

I all stress så glömde jag av att blogga om detta fynd. Synd att jag inte tipsade om detta, så sjukt billigt som detta var, men det kanske kommer fler tillfällen.

Anywho, så jag och mamma gick in på Vivåga och såg att dem sålde ut Sebastians produkter för 2 för 99:-. Så jag köpte fyra st :D Så kul att få tag på så bra hårprodukter till så sjukt billigt pris. En utav dem kostar normalt 235kr och jag handlade 4st för mindre än så! Varför kan något som är så bra faktiskt vara sant? Dem skulle byta design på sina flaskor. Är det inte lite löljligt?



Göteborg

Fast inte Gbgs centrum idag, utan ett kort besök hos mormor och morfar, och såklart lite shopping på Frölunda Torg!

Såhär ser jag ut idag :)


Underbart!

Jag är så trött och så sur!!!
Jag orkar inte mer, jag vill inte mer, jag vill bara sova. Men jag vill duscha sen och jag vill se True Blood, men jag ska upp tidigt imorgon bitti. jippi..

Och som grädde på moset så har jag ont i halsen och pappa säger att jag ser röd ut i halsen... KUL! Jättekul! Jag har nästan aldrig feber och sist jag hade influensa så hade jag som mest 37,9, då man normalt har hög feber. Jag slår vad om att jag har en go feber imorgon när jag ska till Gislaved!

Och när jag äntligen får mitt spel så vill det inte fungera... Jag har gjort som det står, Arvid!!!
Jag orkar inte mer...

Utbildningsdag

Kl 07:00 imorgon bitti åker jag till Gislaved för att vara med på utbildningsdagen ÖNSKA har för sina anställda! :D Det ska bli jättekul. Vi ska få lära oss hur man pratar med kunder, rätt sätt att skylta samt får lära oss om deras varumärken, bl.a. Kitchen Aid, Pillevuyt, VMF, Fissler och Global. Dessutom ska jag få lära mig hur olika former på vinglas påverkar upplevelsen! Vi ska laga mat för att veta lite hur kökstillbehören är och jag sover över natt på hotell där, så jag är inte tillbaka förräns på fredag.

Nu börjar det verkligen kännas att man har fått ett jobb, även om jag inte är fast anställd!

Är detta verkligen gott?


Stimorol Chocolate Caramel fusion och Chocolate Mint fusion

Shopping :D

Det är dyrt att få jobb!

Eftersom två par, av mina tre par jeans, är slitna och har hål så åkte jag och mamma och köpte ett par nya jeans från 356 Sunshine och ett par bruna jag-vet-ej-vad-man-ska-kalla-tyget-för-men-det-är-inte-jeans byxor från Stockhlm. Eftersom mina converse också börjar bli utslitna och mina beige Le Coq Sprotif skor har hål i hälen så blev det två par nya skor också! Haha! Ett par svarta typ converse skor i svart läder som jag kan ha till jeans och ett par vanliga svarta jodpurs i läder som jag kan ha till de bruna byxorna, för till dem kan jag inte ha converse. Det skulle se helt fel ut.

Också finns det att par skitsnygga högklackade skor på skopunkten som jag vill HA!! Undrar om jag kan slösa mina sparade pengar på dem, eller om jag ska vänta. Tänk om dem tar slut...

Ok då...

... jag kan ha oroat mig i onödan igår, det var inte så svårt att köra ut på huvuleden förbi Bäckäng och sedan in förbi stadsbiblioteket. Det var inte heller svårt att backa ut från Biologiska muséet. Jag har fått kläm på att krypköra, att möta med gas utan att motorn rusar och jag hittar dragläget med en gång i start i lut. Nu ska jag bara se till så att jag får lite mer flyt och kör lite fortare. När jag kör med pappa så får jag höra att jag kör för fort och på bilskolan kör jag för sakta. Det är bara det att ibland känns det så meningslöst att växla upp till trean när jag ser ett gupp llängre bort, men tydligen ska jag växla upp iallafall. Manuell växling är meningslös!!! Jag ska ha automat, mycket smidigare och säkrare! (fast första bilen kanske blir manuell :P) Overall gick det mycket bättre idag än tidigare!

Jag vill inte imorgon

Usch, jag känner mig som ett litet barn när jag tänker så men jag ser verkligen inte fram emot körlektionen imorgon. Man känner inte lite press när man för höra att det första man ska göra nästa lektion är att ta varvet runt bäckängsskolan helt på egen hand och så perfekt som möjligt. Nej det är inte svårt, men det kan krångla lite första varvet och gå bättre på andra. Nu ska det gå perfekt första gången och jag får inget övningsvarv på mig. Jag ser fram emot när jag går och lägger mig för det enda jag kommer att tänka på är att gå igenom varje lilla moment runt hela varvet. Detsamma gäller imorgon under frukost och under bilfärden dit. Kul...

Jag kommer att gnissla tänder inatt och vara helt slut i käkarna imorgon bitti. Kul...

I-landsproblem?

Mamma: Vad ska vi ha att fika idag? Du får välja mellan peparkakssockerkaka, chokladsockerkaka, masariner eller äppelpaj.

Jag: O.O



(Det blev chokladsockerkaka :D)

Bloggdesign



Hade från början bara tänkt att ändra typsnittet på texten, men så blev det plötsligt helt ny design. Nästan iallfall. Alla färger är ändrade! Det tog ett tag och det är jobbigare än vad man tror! Hoppas att jag kan förmå mig att göra en ny banner, så ska jag nog bli helt nöjd. Känns bra med detta dock. Grått blir så fint eftersom det ger mjukare konstraster mot den vita bakgrunden, därför har jag haft sådana problem för jag vill egentligen ha färg men jag har aldrig hittat den perfekta nyansen som ger ett mjukt intryck.

Nu måste jag sticka och göra mig iordning för snart ska jag rida med Sara!

Talk like a pirate day

...har det varit idag, så alla mina tweets har varit fyllda med "Savvy!", "Swaschbuckling" och "Aye". Haha! Inte en så dum ide faktiskt! Och eftersom den jättestora babyn min bror inte har gett mitt efterlängtade spel än, så kunde inte jag spela det ultimata piratspelet, men snart ska jag det!!! Han kommer på onsdag och jag ska påminna honom den här gången så att ha inte har en ursäkta att inte ge mig det... Men iaf, jag surfade in på telltale games hemsida och hittade ett pirattest. Såhär gick det för mig:

You are The Cap'n!

Some men and women are born great, some achieve greatness and some slit the throats of any scalawag who stands between them and unlimited power. You never met a man - or woman - you couldn't eviscerate. You are the definitive Man of Action, the CEO of the Seven Seas, Lee Iacocca in a blousy shirt and drawstring-fly pants. You're mission-oriented, and if anyone gets in the way, that's his problem, now isn't? Your buckle was swashed long ago and you have never been so sure of anything as your ability to bend everyone to your will. You will call anyone out and cut off his head if he shows any sign of taking you on or backing down. If one of your lieutenants shows an overly developed sense of ambition he may find more suitable accommodations in Davy Jones' locker. That is, of course, IF you notice him. You tend to be self absorbed - a weakness that may keep you from seeing enemies where they are and imagining them where they are not.


What's Yer Inner Pirate?

brought to you by The Official Talk Like A Pirate Web Site. Arrrrr!

Och sen fanns det en pirate name generator. Jag knappade in "Kerstin Björkengren" ocg fick namnet Reeking Uma Grimm -.- tack... Bytte till "Kerstin" och fick Cap'n Jen Knockboots! Mycket bättre! :D

 

Märks det att jag har väldigt tråkigt om kvällarna nuförtiden... Men snart har jag ju annat att göra på dagarna! :D

Shape the hell up

Jag måste ta tillfället att avreagera mig om ämnet (med risk att vara lite nördig, men förmodligen inte mer än vanligt ändå)

Vad har hänt med dagens tecknade serier? Varför visas bara skit på SVT? Vart är Disneydags? Varför visas inte mer Disney i rutan?

Jag fick värsta nostalgi känslan när jag seglade in på youtube och sökte på Ducktales. Sedan rullade det in på svenska och fortsättningsvis Luftens Hjältar osv. Kunde naturligtvis inte låta bli att leta upp texten och sjunga med! (Om man ändå fick vara med som sångröst i en Disney film... Någon som har kontakter? Suck...) Dagens tecknat vet inte vad de håller på med. Varför hålla på med 3D när alla vet att det är 2D som gör halva nöjet i en Disney film (och det ska vara Disney) och varför inte komma på ett koncept som håller. Allt ska vara så luddigt numera, bara tråkigt. Kusin Lovisa visade mig youtube-klipp om Postis Pär (WTF!?) och Koala någonting. Stackars ungar. Snälla SVT gör alla en tjänst och visa gamla godingar! Jag skulle lätt se dem nu :D

 

 


Håller ni inte med?

... och lyssna på detta! Hon är ju hur duktig som helst!!!

Pizza******* i Brämhult och Ford GT

Träffade Sara, eller rättare sagt, bjöd hit Sara <3 för att käka pizza på Lages, men! Lages serverade inte pizza till lunch (hur idiotiskt är inte det då?) så vi gick över till mördarpizzerian och käkade istället. Som om dagens krångligheter skulle vara över vid att jag var tvungen att ge upp tanken på en deliciös pizza Gudfader från Lages, så var vi tvugna att gå till ICA för att ta ut pengar eftersom mördarpizzerian inte tog emot kort, och det slutar inte här heller. Bankomaten där kunde bara ge mig 500-lappar så vi fick gå och hämta lite Coca Cola och ställa oss i kö för att kunna ta ut en hundralapp extra vid köpet. Äntligen kunde vi gå ner och käka pizza. Dem smakade bra där. Jag åt en Gudfader utan sparris med paprika som vanligt. Ironiskt nog har dem en pizza där som heter Kannibala... Jag säger inte mer...!

Efter det så gick vi rakt över gatan för att dreggla över de underbara bilarna som står innanför fönstrena där. Jag dregglade mest över den marinblåa Ford GT (som Zakarias körde häromdan XD) eftersom den är helt gudomlig!!!! Sara dregglade över Ferrarin och Porschen. Jag får ju inte glömma att dem har en kanariegul Porsche 911 Turbo där med!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den var också heeeeeeet!!! För dem som har läst New Moon, eller När jag hör din röst så borde dem förstå hur jag känner, eftersom Alice Cullen får köra en i standen Volterra.



Ford GT! Samma färg som finns här i Brämhult. Dregglar ni lika mycket som jag?

Tac för idag Sara! Vi får se till så att vi får en myyyyycket godare pizza på Lages i höst!!!! Och naturligtvis dreggla lite mer över bilarna!!!

Världens näste bilexpert?

Hur kan en treåring veta så mycket om bilar? Han kunde peka ut varenda bilmärke redan som tvååring och i lördags imponerade han ännu mer när han satt i sin vagn med en liten ratt framför sig.

Gustav: Kör du bil? Vad är det för bil du kör?
Zakarias: Ford GT, den gamla varianten!

Haha! Modellerna börjar fastna med!

Anledningen till att jag INTE tänker bli designer...

... är det dillemmat jag står inför nu. Jag håller på att göra mitt eget kort som jag ska ge bort tillsammans med en present, så jag köpte papper, kuvert och tillbehör (älska att klippa och klistra) och nu när jag satt och la upp allting hur det preliminärt ska sitta, så insåg jag att det fattas något. Det fattas bling bling. Så, andeldningen till att jag inte tänker bli möbeldesigner, eller industridesigner, är att jag ofta känner att det fattas något och nu vet jag inte riktigt hur jag ska fixa det. Alltid, vare sig jag tecknar eller designar ett kort som nu, så fattas det något och det är jag så trött på. Särskilt när jag inte har allt hemma för att fixa det, så jag måste införskaffa något som räddar mig. Jag ser min lösning framför mig, men vet inte hur jag ska utföra det och det är fruktansvärt frustrerande! Jag var ute och köpte lite presentpapper och kan inte minnas att jag såg något som skulle kunna vara hjälpsamt... Undrar och Wahlströms konsthandel har något, men det lär la vara dyrt... Jag ska ju ändå till stan imorgon, Kören börjar igen!! :D

The Host

Jag var lite skeptiskt till den i början, men jag har ändå beställt den. The Host borde vara här om tre dagar och jag behöver en bra bok att läsa. Just nu läser jag Änglar  och Demoner och visst, Dan Brown skriver bra. Gåtornas Palats var faktiskt över förväntan men hans böcker kan jag fortfarande lägga ifrån mig. Jag vill läsa en bok som jag måste ha med mig överallt! Och eftersom den nya Shoppaholic boken, En Shoppaholic i Väntans Tider, inte har kommit ut i pocket än, så får jag hoppas på att the Host lever upp till mina förväntningar!

Butiksförsäljare

Det är jag snart anställd som :D Fick det efterlängtade jobbet som butiksförsäljare i den nya butiken Önska som ska öppna på Stora Torget snart! Det känns extra roligt eftersom det var min första arbetsintervju någonsin, jag hade inga referenser och dessutom ingen tidigare arbetserfarenhet. Alltså hade jag något extra som de såg upp till. Det kommer att bli hur kul som helst att få vara med från början och öppna en butik!

Dock blev jag bara tillsvidareanställd med timlön, men de sa att det skulle vara fullt upp fram tills efter jul och då får vi se då hur det bli med arbetet. Mitt uppdrag i höst blir att göra mig oumbärlig, haha!

Jag är i vilket fall som helst hur glad som helst och ser fram emot utbildningsdagen om två-tre veckor!!!

Grrr

Han visste, och nu ska han få lida för detta!!!!

Look who's BACK!!!

Nämligen: Guybrush Threepwood, mighty pirate!
Arvid, Arvid, ARVID!!!!! Vet du? Har du hört? Har du SETT? Jag hoppas verkligen att du inte har SPELAT än för om du visste och inte har sagt något så kommer du att få stryk på lördag!!!!! Monkey Island V - The Tales of Monkey Island släpps i november!!! Två kapitel finns redan ute sedan den 20 augusti. Dominic Armato är tillbaka :D (Det hade varit riktigt illa utan hans röst som Guybrush) ÅÅ, jag hoppas verkligen att det blir en ny omgång av insult sword fighting!


Jag är helt hyper! Jag trodde att det inte fanns pengar till ett nytt spel, när det ändå gått tio år sen det fjärde spelet släpptes. Fast detta spelet ser inte snålt ut. Grafiken var fruktansvärt bedröligt dålig i det fjärde spelet, men detta verkar väldigt bra UNDERBART! Fjärde spelet var även löjligt kort, och detta är uppdelat i fem kapitel så jag hoppas verkligen att det blir lika roligt som tredje spelet för det har helt klart varit bäst hittils. Dock, så har jag aldrig fått en chans att spela ettan och tvåan. Dem släpptes väll i början av 90-talet, då vi hade Amiga-datorer och floppy discs, om jag inte har fel? (Hur många floppy diskar kunde man ha i ett spel? 50? Fler? Haha) Men Lägligt nog så släpps även det första spelet, Monkey island I - The Secret of monkey Island Special Edition så jag kan spela det också!! Kan det bli bättre!? Jo faktiskt! För i denna Special Edition så har dem lagt till röster, eftersom man på tidigt 90-tal inte hade teknik att spela in röster som matchar munrörelser, och grafiken har uppgraderats! Annars så är alla gåtor och problem detsamma som orginalet! Jag ser verkligen fram emot årtusendets spel, för dessa spel är sjukt roliga! Inte på det sättet att dem är underhållande på samma sätt som, jag vet inte typ WoW? utan för att dem faktiskt är komiska! Fyllda med skämt! Dem måste spelas, och jag måste ha tag på spelen så fort jag kan i november!!!
Här är trailern för det femte spelet:

Och en liten försmak av själva spelet när det spelas:

 

Den här nyheten är nästan bättre än den andra nyheten jag tänkte blogga om innan jag hittade detta, nämligen att jag har fått JOBB!!! :D ÄNTLIGEN!

Kaxigt värre!

Mamma, jag och pappa sitter i köket.

Pappa: Nej nu går jag upp.
Mamma: I vikt eller?

HAHAHA! Jag tyckte det var väldigt roligt när hon sa det! XD
RSS 2.0