Jag vet att det händer, men aldrig, aldrig mig

Jag känner att jag behöver prata av mig.

Jag förstår dem som blir attackerade av hundar känner sig, även om jag inte SOM TUR ÄR blev biten. Detta är ytterliggare en händelse som "aldrig händer mig, men jag vet att det händer". För igår gjorde det det. Fan vad arg jag är! Vem lämnar två aggressiva och vaktiga hundar obevakade? Jag vet att ägaren fanns i närheten.

Tack gode gud för vår älskade Yatzy!!! Älskade gumman är inte så feg som vi alla trodde <3 Det var du som var min änglavakt igår älskling!

För när hunden attackerade vände hon sig blixtsnabbt 45 grader och hotade att sparka tillbaks där stod vi tills hunden backade tillbaka och hoppade tillbaka in i bilen. Att den hoppade tillbaka in i bilen!!!!! Att den förstod att Yatzy menade allvar! Att hon inte sprang iväg och vi hade blivit jagade helt okontrollerat ut på gamla R40!!!!!!

Det är så många hundar som går lösa där ute. Så många är så snälla, men en och annan skäller aggressivt. Hur kan man låta dem gå lösa? Tänk om en människa hade gått förbi? Med en annan hund?

Nästa gång, för  min egen skulle jag måste rida förbi där igen - inte snart men någon gång - får hunden inte bara tillbaka från Yatzy, utan också från 120 cm dressyrspö.

Hjälp :(

Jag har jobbat på en ny blogg design och lagt hela kodmallen i ett word document på den stationära datorn där nere. Och nu vill inte datorn starta :( Den sätter igång men den fastnar i fel bootläge (eller vad man säger). Arviiiiiiid hjälp snälla!!!! Jag tänker låta den stå ett tag, för det verkar hjälpa av någon anledning så att jag förhoppningsvis kan komma in på Boot-menyn och byta läge. SUCK!!

Ingenting verkar ju vara borta, för den satte igång innan idag. Men den hängde sig och stängde av sig själv (!?) av någon anledning. Den har hållit på såhär sedan en liten åskstorm någon vecka sedan och pappa lyckades få igång den genom att byta bootläge men nu är den tillbaka igen verkar det som.

Är den helt död nu eller?
Den har ju visat samma symptom för ett par år sedan och då fick den stå en helg helt avstängd och sedan fungerade den. Men man har väll inte alltid tur... :( Eller ligger turen i att hårddisken klarar sig?
RSS 2.0