Så söwt!

 

 

Yatzy fick en grimma av mig i julklapp. I olika blå nyanser! Hon blev ju riktigt sööt, eller hur! :D Blev luite förvånad när hon utan problem satte på sig den med den röda 'rosetten' på, haha.

 

Jobbat idag iallafall.. Varför har man öppet en söndag efter jul? Advetn innan jul kan jag förstå, men inte annandag jul... :/ Inte helt ok. Tråkigt med en massa byten men en och annan present var det faktisk förvånande nog! Nu är jag ledig till tisdag så imorgon åker vi till Göteborg och grattar Mormor!

God Fortsättning!

@work

Nu kommer jag att jobba!
En ledig dag innan jul, annars så har jag jobbat sedan i fredags. Lite tråkigt att börja 12 och sluta 4 idag, hela dagen blir ju lite förstörd. Det är precis som Carin sa, som jag träffade på bussen igår :D, att börjar man runt tolv, kanske ett, så går man bara och väntar att på att kunna börja dra sig till jobbet. Och efteråt är allt mörkt och det är sent på eftermiddagen. Får se om folk redan har ridit i eftermiddag, annars år jag hoppas på mörkerseende i sommarhagarna...!?

Igår var det bara att tacka lunchen hej då, för det fanns att göra hela tiden. Framåt 3 kunde jag pusta tillfälligt. Men jag ska absolut in klaga! Jag har ju ett jobb, ett bra sådant och det är roligt när folk handlar! (Och är på gott julhumör :) ) Jag får ju faktiskt betalt för att slå in paket hela dagen :D haha!

Och alla julklapparna är inköpta! :D Riktigt bra sådana i år också!

Well, I don't really care 'cause



Svenska bullar innehåller inte blåbär -.-
Haha, någon mer än jag som tittade på Jamie Oliver upptäcker Stockholm. Han skulle göra bullar och jag tyckte att det var jättekul att han sprider vidare något så svenskt och gott när han annars bara pratade om dill och surströmming. Men vad gör han då!? Han lägger i blåbär!!
RSS 2.0