Härlig ridtur med Louise

(Varför ska jag blunda och sabba kortet när Yatzy ser så glad ut!?!?)

Det var det verkligen! strax före klockan elva åkte jag upp till stallet och det var riktigt kallt ute! -14'C!!! Därför ser jag så påpälsad ut på bilderna!

Men först så ville ju inte Yatzy följa med in, och så här ser det alltså ut när hon bara går ifrån mig och surar. Suck...

Vi red till Främgärde och det var såå fint!! träden hade så mycket snö att dem böjde sig över rejält vägen och det var nästan så tätt att det blev som en snötunnel emellanåt. Vackert!!

Och Louise med Carthago! :D

På tal om TVD...

Såg att akademibokhandeln hade både the Vampire Diaries och Tru Blood böckerna och eftersom jag verkligen vill ha något bra att läsa just nu så var jag ju tvungen att köpa dem! Hoppas bara att dem är bra :P Tråkigt bara att jag inte riktigt har tid att börja läsa dem just nu. När jag väl fastnar så hindrar inget mig från att läsa och jag har ju biologi, matte och körkortet att koncentrera mig på just nu... Suck... Att läsa en riktigt bra bok som The Host eller Twilight är något jag längtar efter. Jag hatar det när en sådan bok tar slut :P Undrar när Stephenie Meyer kommer ut med en ny bok. Snart hoppas jag!!!

TVD

Åh, äntligen!
Jag har väntat såå länge på nästa avsnitt av the Vampire Diaries och idag fick jag se det :D Jag vill inte vänta en vecka till på nästa avsnitt!!! Varför har alla bra serier uppehåll samtidigt? Det är "bara" the Big Bang Theory som underhåller mig på tisdagar nu. Hoppas bara att det är säsong två som har satt igång och att det inte bara är fortsättning av ett jul-uppehåll.

Har förresten också läst att TVD ska sända på kanal 6 i vår. Gissa vem som kommer att se om säsong 1 :D

Men morsan!!!

Måste du vara så hälsosam? Bröd i muffinsformen... Det ska vara muffins där!!!!!!!!!!!!

Ett bio besöks biggest NoNo's!

Var och såg Avatar 3D med Amanda igår :D Vi åkte till Bergakungen i Göteborg. Jag har sett den innan, så the wow-factor blev inte lika hög, men filmen är ju sjukt bra och det var häftigt att se den i 3D :D Det finns en del irriterande människor som går på bio. En stängde inte av sin mobil, som naturligtvis ringde, och hur många som helst gick ut ur salongen. Mitt bland publiken fanns en rad med extra beutrymme och de flesta gick där. Varför? Jag satt precis bakom den raden och det var skit irriterande att folk ständigt gick fram och tillbaka. Varför går de inte längst upp, bakom publiken? Men det jobbigaste är när personen till vänster inte kan sluta göra saker som irriterar...

1. Sitt inte bredvid mig och kommentera scener. Säg inte "uäää" när något är äckligt.
2. Sitt inte bredvid mig och tugga tuggummi med öppen mun.
3. Om du sitter bredvid mig och promt måste gå ur salongen, gå inte framför duken.

Tack!

New Boots :D

Idag fick jag tag på dem snyggaste stövlarna jag någonsin sett! Dem är tillochmed snyggare än mina bruna jag fyndade för ett par år sen :D Hittade dem på Jolinas rea, så dessa Filippa K stövlar är också fyndade :D!!! Dem är marinblå mocka (fast de ser grå ut på bilden).

Synd bara att mocka ska vara så känsligt mot vatten, men så fort det torkar upp lite grann så ska dem användas :D

Innan det hade jag omkörningslektion. Det var kul, men det var lite halt så lite läskigt, men det gick jättebra annars :D Sedan åkte jag upp till stallet och tittade till Yatzy. Idag var hon riktigt gosig och snäll :D Hon kom fram till mig, när jag tog fram en morot och sedan slutade hon inte att nosa på mig för att leta efter fler morotsbitar XD hon fick en liten bit till. Så passade jag på att testa kameran i min nya mobil, det blev riktigt bra tycker jag :D

Forgive me?

Sorry att jag inte har uppdaterat på typ en månad! Kul att veta att man har sina hängivna läsare som påminner mig ;D Love you guys <3

Just nu sitter jag och läser HL biology, och nej not for fun, utan därför att jag var dum nog att skriva upp mig på retakes. Så i mars är det mocks och i maj exams IGEN. Denna gången är det ialla fall bara två ämnen. Matte också. Jag har bara tre kapitel kvar, sedan så jag iallafall läst igenom hela kursen i den hemska IB boken.

Det känns lite meningslöst att göra mocks när det är samma prov som mitt exam förra året... men för träningsskull så får jag väll göra det.

...och jag ska fortsätta att uppdatera! :P
RSS 2.0