Påsk

Imorgon, efter jobbet, åker mamma, pappa, Gustav och jag till Stockholm! Det ska bli jättekul att få träffa mina kusiner, det sker alltför sällan och vi har jättekul tillsammans! Och så blir det seat-heater leken med Gustav, vare sig han vill eller inte :D haha!

Men jag kommer att missa The Big Bang Theory, Ledgend of the Seeker, Vampire Diaries x2!!!! Hur ska jag klara mig!?!?

Jag är tillbaka på måndag kväll, så nu har jag en anledning ifall det itne blir så mycket uppdatering... Hoppas att jag kan ockupera deras dator ifall pappa inte tar med sig vår.

Det var på tiden!

Äntligen har Stephenie Meyer skrivit en ny bok. Bok och bok, det är tydligen en novel, men ändå! The short second life of Bree Tanner, och utspelar sig i Eclipse :D För att undvika spoilers så säger jag inte mer om vem hon är.

Sedan så hoppas jag att Meyer förstår att jag går och nästan dör av längtan av att hon ska skriva de två andra böckerna till The Host, så att det blir en trilogi. Den boken var sjukt bra!

Påskpyssel


Åkte ner till stan och åt lunch på Golden Elephant med Sara :D Passade även på att hopp av vid Asplunds och boka uppkörning och det blir v17 :D Shit, jag är nervös redan nu... Bäst att börja plugga på säkerhetskontrollen så att den verkligen sitter!

Sedan åkte jag och Sara hem och köpte fjädrar och äggfärg på ICA :D Äggen blev så fina och oranga :D Sedan målade vi teckningar haha och jag satte fjädrar i påskris utanför dörren! Så fint det blev :D

Away for a while

Nu blir det playdate och lunch med Sara! :D

Äntligen!

Nu är jag klar med de extremt jobbiga repetitionstesterna på str.se så nu kan jag boka uppkörning!!! :D

WIHUUU!!!!! Snart kan jag åka till stallet när jag vill!

Ironi

Vilken uppdateringsvåg det blev... eller inte :P Sorry!

Blev lite förvånad när jag fick ett mail med rubrik "TV planeten vinnare". Kom sedan på att jag hade ju röstat på den bästa YES reklamen genom tiderna i typ januari när jag hade väldigt tråkigt. Tydligen blev jag tvåa, vilket jag blev glad för (första priset var inte särskilt roligt) men av alla sådana här tävlingar ma har ställt upp i så vinner jag diskmedel. (Y) Jättekul, verkligen. Eller man kanske ska säga grattis mamma! :P

Jag hoppas bara att jag vinner UVEX hjälmen från tidningen Hippson. Den hade inte varit fel...

Jag röstade på den reklamen med den lille pojken som ska göra en raket och behöver en YES flaska till noskonen, men YES diskmedel räcker i evigheter XD

HAHAHA!

Frustrerad

Varför kommer jag inte in på str.se så att jag kan bli klar med de där fruktansvärda repetitionstesten!?!?!?

:D

Jag avslutar min hiatus med att säga TACK CDON! :D Idag, och inte en dag för tidigt(?), kom min 3 disc New Moon!! (Är dock lite förbryllad över att den kom idag, och inte på måndag. Den släpps ju imorgon. Not that I'm complaining!!)


Och i tordags klippte jag mig. Nice or not?

En liten mini-update!
RSS 2.0