The Broomburn

 

"I thought I was an actor playing a wizard but really...

I was a wizard playing an actor!"

 


Han är verkligen dålig på att skådespela, tycker jag, men han har humor! :D

 

I Am Harry Potter from Daniel Radcliffe

Life is great



ÅÅ ÄNTLIGEN en ridtur!!
Så härligt att äntligen få galoppera! I snö dessutom! En idyll, to say the least! Första gången sedan jag blev sjuk. Blev ingen ridning i onsdags, när vi gick på harry Potter, som för övrigt var jätte jätte jätte jätte jättebra!!

WE LIKED!!

High Heels - Åsa Jungnelius

 

Är dem inte så fina!

Kan verkligen tänka mig ett par av dessa. Dem blå är fina, men finns säkert i fler färger. Hittade inte så mycket information om dem. Säkert ateljé bitar, så dem är väl säkert svindyra.

 

Hittade också en såå fin tavla på Renässans när mamma, pappa och jag var där och åt lunch igår. Klar mörk gräsgrön, med svart och grått och silvrigt glitter!!! Haha! Det var faktiskt finare än det låter! :P Dock kostade just den 4500:- och alla de mer överkomliga tavlorna för 1200:- var redan sålda. Riktigt fina! Får ta och komma ihåg namnet på konstnären. Det skulle faktiskt vara tråkigt att inte kunna ha något på väggarna i framtiden. Kan väll inte bara ha hästar? :P

Latest obsession


ÅÅhh så bra!

Fynda?

Pappa: Va har du gjort idag?
Mamma: Ja, jag har vart på bingen och fyllt hela bilen!

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
USCH! NEJ TACK!

Grattis på födelsedagen!!

GRATTIS KIM! :D

Tonight

Dag 10: =D

Fick äntligen vakna UTAN feber!!!
Så skönt att inte vara svettig med en tung känsla och ont i huvudet på morgonen! Visst, helt frisk är jag inte. Jag känner inte för att avra uppe och springa, hela kroppen känns mör. Nej, helt frisk känner jag mig inte. Fast det kan jag ju inte räkna med efter en natt heller.

Jag är rätt säker på att jag har lunginflammation :S orsakad av mycoplasmer. Men jag blev ärligt talat glad!!! För det går att bota! TACK för att man upptäckte möglets påverkan på bacterier, jag blev mycket bättre efter bara en natt!!! Jag kan sitta upp utan problem. Ett par dagar influensa är inga problem, men att vakna med feber 9 dagar i rad är inte trevligt. Det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Nu ser jag ljuset i tunneln och det är inte ett tåg! :P haha

Thank God for penicillin!!!

Dag 9

Still sick.
Kul att vakna med 39 grader i feber. Räknar med att den steg dessutom under dagen, men det vet jag inget om eftersom jag älskar Ipren och Alvedon! Vad hade jag gjort utan dem?

Men nu vill jag vara F R I S K imorgon!!!!!

Oh well

Får uppmuntra mig själv lite!

En väldigt rolig komiker, Danny Bhoy från Skottland. Se och skratta! Finns mycket roligt på youtube!

 

 

 

Och den här:

 

 

Det är inte lätt! HAHA!

Kunde inte han komma till Sverige någongång?

Och nej...

... jag är fortfarande inte frisk...

-.-

Aww typiskt




AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sjuk igen :( Vaknade med 37,4 och gick och la mig med 39,4 igår! Nice! Ännu roligare blir det när man måste till skolan för att man har en obligatorisk fysik labb. S... U... C....K.... Inte roligt, men den var enkel så jag kunde sluta efter 1,5 timma. Ämnet var optik. Nästa labb får jag skriva en labbrapport -.- Wihuu.


Idag tänker jag ialllafall ta det lugnt!!!
RSS 2.0