Top Gear Limousine Challenge

Jag skrattar så att tårarna rinner!!!!





Jag vet att jag skulle ha ändrat design på bloggen, och det gjorde jag också. Sedan råkade jag stänga fliken utan att spara och alla nya inställningarna borta -.- Men det gjorde inte så mycket heller eftersom en röd blogg inte är särskilt snyggt. Får komma på en bättre färg.

Åter till Photoshop.

Renovering...

Nej nu vill jag designa om min blogg.... Den är ju både grå och grön, inte riktigt som det var tänkt O.o Jag vet precis vilken färgkombination jag ska ha!

No peeking untill done!!!!!

TV

Jag skulle helt ärligt inte klara mig utan en TV. Dator klara jag mig utan, men en TV. Nej! Dessutom har SVT börjat sända en ny serie som jag naturligtvis älskar. Den är liiite klyschig och igentligen ganska dålig, men det är därför jag gillar den. Och för skådespelarna, haha! Den heter Merlin, och handlar om densamme.

Sedan får jag inte glömma att kolla upp när 3:e säsongen av Robin Hood börjar. BBC lovade att den skulle komma 2009. Jag tänker titta på den trots slutet på 2:a säsongen. Jag fattar inte hur man kansticka hål på en så folkkär saga. Jag böev ärligt talat riktigt besviken. (SPOILER VARNING) Hur kan man döda en huvudkaraktär som hela skiten handlar om?????????????


 

Måndag

Det har varit en väldigt soft dag i skolan idag. =)
Dagen börjar med film i biologi och fortsätter med film i engelskan om Watergateskandalen. All the President's Friends tror jag att den hette. Det bästa var att vi var bara fyra stycken som såg det eftersom vi gjorde vårt prov i fredags istället för idag så vi satt i ett eget litet rum och tittade. Sedan så var det bara genomgång på matten. edan slutade jag 12:40 ^^ Då gick jag och Sandra och åt kebabrul.....

Å FAN! MITT KAFFE!!!!

Fredagsrecension

(ok, jag vet att det är söndag men ändå)

Jag och Jäni var och såg Yes Man på bio! Den var riktigt bra - vi ärlskar ju Jim Carrey Jenny och jag och den får ju naturligtvis 5 Björklöv. Filmen har lyckats undvika en klyschig "Liar Liar"-känsla men får ändå fram ett måste att säga Ja till allt utan att det känns onödigt. För den som inte gillar/hatar Ace Ventura kan jag bara säga var lugn. Det händer bara en gång. Eftersom jag som är ett Ace Ventura fan så tycker jag att ett inslag från honom i varje komedi som Carrey gör är ett måste! Denna film är väldigt lyckad med bra och roliga skämt.

Tar det någonsin slut?

Ännu en helg har gått och som vanligt fick man intemycket gjort. Pluggar så mycket bättre på vardagarna. Men, trots att man har haft sjuttioelva deadlines så är allt inte klart. Det är verkligen ett mini-projekt arbeten i varje ämne och det krävs ett antal timmar för att få det bra till den första utkastet sedan så kommer den slutgiltiga deadlinen efter det så det blir för mycket tid nerlagt på det. Och allt är fortfarande inte klart. Inte för att jag ligger efter men  för att man helt enkelt inte har kunnat börja tidigare därför att lärare har lagt upp planen sådan men det känns så dåligt att bara ett arbete blev gjort i tvåan. Två till tre kunde man har gjort i tvåan stället för att bombardera oss med det nu. Men efter två deadlines så har jag ca 3 stycken kvar: Cas report, Geography Field Work 1st and Final draft. (+ att alla labrapporter ska in) Så det är bara att jobba på. Två utav dem, + labbrapporterna, ska in innan lovet. Men det tar ju naturligtvis inte slut dör för då kommer Mocks. underbart! När man tror att man äntligen kan skymta ett ljus i den där låååååååååååååååååånga tunneln så inser man att man hade ju alla dem dääär deadlinesen kvar så var pricken borta igen. Trots att man har kommit ett steg närmare slutet så är man igentligen inte ett dugg närmare därför varje deadline innebär ett sjuhelvetes massa jobb. Varför är det inte mer balanserat i skolarbete under dessa två år?

Så utöver detta så har jag dessutom prov i historia imorgon, prov i engelska på fredag och ett litet WW2 prov på fredag, för att inte glömma att läsa Dvärgen och Flowers For Algernon och historia läxan om Kina under Mao. Det blir tyvärr så att Biologi, Geografi och matte kommer efter - men jag antar att det är det som sportlovet är till för.

Skitsamma, nu är det dags för Russia under Stalin och kanske WW1. Ska man skriva en 4-5 sidor lång uppsats imorgon på 45 minuter så ska man.

I rule!

Jag säger bara en sak idag. Jag äger på filmmusik! Gustav spelar upp en massa låtar på spotify och jag kan alla! HAHA! Jag är bäst!! =D

=D

Nu har jag städa en hel del! Jag har diskat det som inte går att diska i diskmaskinen, jag har plockat ur diskmaskinen, jag har damsugit hela nedervåningen (så gott det går :P) och robin har fått damsuga längst upp! Bra att ha en självgående damsugare faktiskt :). Jag har också torkat av alla trapporna. Jag orkar inte mer nu, så innan jag åker till stallet så ska jag plugga lite. Kram!

Lager 157



Min underbara bror ringde ett videosamtal på msn och undrade om jag ville hänga med till Lager 157. YAY! Jag är ju där typ aldrig, så såklart åkte jag med =D Jag köpte ett vanligt, svart linne för att ha under en tröja jag fick i julklapp, en gul t-shirt med tryck på från diesel och sedan så köpte jag dagens fynd!! Ett sådant där sött armband från Chandra med porlsinsfigurer på (se bild) för endast 60kr!!!!!!!!! På faith kostar dem ca 200kr och i Göteborg kostar dem nästan 400kr, så helt klart dagens fynd =D

Skola igen!


Idag var andra skoldagen. Jippi!! ... NOT!
Den här terminen kommer att bli rätt jobbig. 3,5 skolveckor fyllda med prov. Jag menar BARA prov - inga lektioner! Kul va? Denna perioden kommer en gång i februar och sedan en gång TILL i maj! Hur kul som helst. Som grädde på moset blir det lite uppsatsinlämningar innan dess. Det kan ju bara inte bli bättre! Vad gav jag mig in på? Men men, det är ju bara till att hålla ut nu när det är så lite kvar!

Jaja, så kvar har jag:

Swedish World Litterature - uppsats
English Written Tasks - uppsats
Goegraphy Field Work - fältarbete, jämförelse mellan Borås och Göteborg
Och diverse labraporter

Allt innan v6 - WOHOOO! ... NOT!!

Dessutom, det töar ute :( Jag gillade kylan och snön!!

Västraffik! Nu får ni fan lägga av!!!!!!! (Varnar och ursäktar för eventuella svordomar! Jag ska försöka vara så barntillåten som möjligt!)



Nu tog ni priset IGEN och det är inget att vara stolt över!!
Jag måste ändå passa på att ge beröm för den efterlängtade ungdomsrabbaten som också är förläng tills att man fyllt 26 år - MEN! Här kommer twisten in! Inte nog med att priserna har höjts med 4% (Men vem är igentligen förvånad över det? Man kan tycka att man borde vara van vid det här laget), så för att summera upp gymnasietiden nu när studenten nalkas så började jag ettan med att betala 265kr för ett periodkort i 30 dagar. Tre månader senare betalade jag 270 osv. nu är vi uppe i 300 spänn! Det ska också tilläggas att numera får man inte köpa kort på bussen, utan man måste köpa en biljett ner till stan och sedan köpa kortet vilket nudå blir 325 SPÄNN!!!!!! Om man inte köper kortet dagen innan men då förlorar man ju en åktur hem!! På ett år blir det tolv turer rätt i handen på Västraffik! Ursäkta mig, det må låta som att jag är jävligt snål men va fan!! Med tanke på hur Västraffik har betett sig så har jag ingen lust att betala extra till dem! Den här frustrationen har jag känt länge!!

Men idag tog dem priset igen!!!!! 
Tack för ungdomsrabatten! Den gäller för 25% av vuxenpriset. Vuxenpriset ligger på 400kr från och med den 4:e januari, alltså: 400/4=25% utav 400kr = 100kr i rabatt. Vad blir priset man betalar tillslut nu då??????? Jo, 300kr. Lika mycket som ungdomspriset - det som jag reser på nu! Så det blir ju ingen jävla skillnad ändå!!!!!!! Har jag köpt fel kort förut? Jag har rest på ungdomskortet sedan ettan, har jag rest på fel? Isåfall har Västraffiks kontrollanter skött sitt jobb illa för jag har aldrig betalat böter för ínnehav av felaktigt periodkort, så jag antar att jag har gjort rätt men hur i helv.... in i hela friden ska denna ungdomsrabbat fungera då!? Enda skillnaden mellan då och nu är ju att åldersgränsen för ungdomspriser är högre men sen då!? Kan någon föklara för mig hur detta ska underlätta min plånbok!!!!!!!!!

Varför bor man två hundra meter för nära skolan -.-,

Kvällen erbjuder...



... en etrecote med tigersås på Resturang Oliven i Borås!! mmm, man för ju inte glömma bröd, tzatziki och oliver till förätt!! GUUUD SÅ GOTT!!

KRAM
RSS 2.0