Bästa tidsfördrivet!

Ny säsong av True Blood har satt igång, och igår började säsong 15 av Top Gear! Äntligen något att fördriva tid med!

Mot söndagens slut

Nu blir det mys med hästarna uppe i stallet! Jag kan inte tänka mig något bättre för tillfället i detta vädret! I ett desperat försök att glömma att jag jobbar imorgon fram till onsdag. På sommarens bästa dagar. För en gångs skull hoppas jag på regn fram till veckoslutet! Jag har iallafall solat hela dagen, och tack vare de senaste 5 årens utomlandsresor blir jag brun mycket fortare :D Annars känns det som att jag har
SPF 10'000 naturligt i huden.

Jag har the bestest friends ever!!

En sådan extremt rolig midsommar det var i år!! Det blir ett måste att framkalla bilderna och påbörja mitt album som har varit tomt så länge!



Kan det klia mindre?

Att rida i solnedgången är härligt, minst sagt!

Men knotten ska väck från jordens yta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

What to do?

SUCK! Vad ska man se/göra på tisdagskvällarna när Desperate Houswives inte går där för tillfället...!?!?!?

Se Desperate Housewives säsong 1 kanske?

Sjukt bra bok!

Och hon har gjort det igen. Stephenie Meyer vet verkligen hur man skriver så att man inte kan sluta. Hennes stil är beroendeframkallande! Den här boken var sjukt bra såklart! Men 180 sidor räcker inte långt, när kommer efterförljarna till The Host? Jag behöver verkligen något sjukt bra att läsa. Det är så svårt att hitta författare som verkligen klickar.

L.J Smith funkar, men hon är lite seg. Det tog fram tills slutet av andra boken i Vampire Diaries serien för att jag skulle fastna. Lite tråkigt faktiskt att man inte fastnar ordentligt, men dem är ju helt klart bra böcker! Man borde läsa dem ifall man är inne i genren. Har precis börjat på 3:e med 4:e i samma upplaga.

Twilight är jättelik Vampire Diaries, inte tvärtom! Det känns som att det skulle kunna vara lite som att åka Balder innan Lisebergsbanan. Efter Balder är inte gamla härliga Lisebergsbanan lika... uppiggande, lite för lam helt enkelt. Haha! MEN! Jag gillar böcker, finns nästan inget bättre än en riktigt bra bok. Det kan vara bättre än TV.

Ja, jag är beroende av TV

Så många tv serier har uppehåll nu ju! Vampire Diaries i Sverige, och säsong 2 dröjer tre månader åtminstone i USA. Stargate Universe, Desperate Housewives och glädjande relativt nya nyheten om att The Big Bang Theory inte läggs ner som så många andra serier. Uggly Betty och Legend of the Seeker har sänt sina sista avsnitt (men inte än i Sverige som tur är!!) :'(

HUR ska jag överleva?

Antingen, kan jag läsa The Short Second Life of Bree Tanner eller så börjar säsong 3 av True Blood i USA idag. Det borde ju innebära ett avsnitt i veckan hela sommaren!!!! :D :D

Frågan är ju bara om jag kommer att kunna hålla mig borta från säsonger som inte har visats i Sverige än? Uppehåll är det värsta som finns!!

Också har jag ju köpt första boken i True Blood serien, samt läst ut de två första i Vampire Diaries. Dem var lite sega faktiskt, men mot slutet av bok två så tog det verkligen fart. Jag får skynda mig att köpa bok tre och fyra!!!

GE MIG!

Remember...

Kommer ni ihåg den där tävlingen jag vann på tvplaneten.se? Förra torsdagen kom mitt pris XD!! Två goodiebags, som jag tror mamma gläddes mest åt! :P


WIIHUUUU!!!! :D:D:D:D
Det här är ju skitbra egentligen juu! Dessa är ju ganska dyra!

Så, egentligen, GRATTIS MAMMA!
RSS 2.0