Twitter

http://www.twitter.com/kerrrie


Dagens ridtur i bilder

Som jag lovade tidigare, dock så blev det mobilkameran så kvaliteten blev därefter, men det är alltid något :D


Jag och Yatzy
Louise och Bondique

Varmaste dagen i sommar?





Klockan är nu fyra och snart åker jag upp till stallet. Jag och Louise ska äntligen rida tillsammans efter ett bra tag! Det har gått alltför lång tid sedan sist! Jag måste alltså trotsa värmen, men jag får kompromissa med att rida utan skyddsväst. Den stänger inne sjukt mycket värme och jag kommer aldrig att klara av rida med den. Helst skulle jag vilja slippa hjälmen med, men det går ju inte, den måste sitta på. Tar med den lilla kameran, jag har aldrig fått några bra bilder med mig och Yatzy, så jag hoppas att jag faktiskt kan visa att jag rider :P

What to do today?

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag...

Jag behöver åka till stan och köpa något rosa, och eventuellt en billig vit top. Det är fest hos en kompis imorgon och klädtemat är Black & White with a touch of pink. Jag har inga vita toppar som jag direkt vill ha på mig imorgon, jag är lite rädd om dem och skulle jag få något spillt på mig så skulle jag tycka synd om den som spillde. Och vad ska jag ha för rosa? Skulle nog inte vilja ta på mig scarfen jag fick av Arvid och Maria - den är alldeles för fin!

Men samtidigt så vill jag åka upp till stallet, men nu såhär mitt på dagen är det för varmt för båda mig och pållen att göra något överhuvudtaget ändå, så jag vet inte hur jag ska göra. Jag kanske hinner med båda?

Slö-onsdag

Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade på fel sida idag eftersom jag inte gick upp förrän vid halv elva. "OH NO!" tänker många säkert med en viss sarkastisk ton, men om jag ens sover till klockan halv tio så stör det mig på kvällen. Så jag ser nu fram emot att inte somna förrän efter klockan två inatt. WIHUU!

Så jag, mamma och brorsan (som är hemma tillfälligt från Norge :) ) åkte till Brändmarks och köpte lite kryddor som vi ska odla på order av pappa. Undrar hur mycket han kommer att ta hand om sin gräslök... Eller måste mamma ta över det imorgon, tro? :P Sedan drog vi vidare till Blomster design på Trandared och jag köpte en ram :D Jag hade ett presentkort på 100:- så den kostade bara 98:-  =D Dock, så fanns det inga fotopapper i formatet 13x18 cm på ICA Maxi, så jag får vänta med att sätta in ett foto :( Men, VILKET foto ska jag välja??? Ett foto på mig, eller någon av mina söta foderhästar, familjen eller jag och mina BFFs? VAD?


Se så fin ^^

Igår kväll så fick jag syn på en annons i BT där Sjöstjärnans ridläger i Ulricehamn sökte personal omgående. Jag ringde hela förmiddagen och antingen så var inte rätt person där eller så var det ingen som svarade, men när jag äntligen fick tag på rätt person så var platsen redan tillsatt :( Synd, att jobba med hästar, även om det låter dumt, hade varit det bästa! iomed att jag hade fått det med kort varsel och det hade inte rört sig om så lång tid. Att arbeta med hästar på sommaren måste var bland det bästa som finns!

Team Edward!

Jag MÅSTE ha en sådan T-shirt! Därför, Kim, kanske vi ska åka till London så fort jag har pengar!!!! Jag ska ha en sådan T-shirt! HAHA!



Btw, någon som är förvånad över vädret idag!?

Hur känns det nu att ha tagit studenten, Kerstin?

Finns ett ord som verkligen sätter huvudet på spiken i denna fråga.

Vilse...!

Jag har ALLTID haft skola runt den 21 augusti som man nästan längtar efter i juni och som man fruktar i augusti. Vad ska jag göra nu? Jag har ingen skola i höst, eller? Det känns konstigt och onormalt, FEL.

STUDENT 2009

Min bloggdesign...

... är skitful...

OCH nej, jag kom inte på det alldeles nyss...

Saaaowrryyy!!

Jag vet att jag inte har uppdaterat på nästan två veckor, but please, bear with me! Just nu har jag lite feber och jag känner mig extremt tung i huvudet just nu (inga dumma påhitt från Arvids sida angående den kommentaren tack!) dessutom har jag ingen inspriation att skriva... =(

Men jag kan försöka få ihop en liten uppdate. Detta har hänt:

Körresa till Danmark
Studentbal

Det står helt still i huvudet, jag kan inte komma på något mer riktigt som har hänt som är värt att skriva om just nu, men det kunde jag utan problem göra alldeles nyss... Weird.

Men jag har tagit det rätt så lugnt dessa veckor sedan mitt sista EXAM och läst en del. Läste precis nyss ut Breaking Dawn, sista boken i Twilight-serien. Först hatade jag den sista boken, men slutet... HELT UNDERBART!!!!!!!!!!

Jag ska skriva mer, jag ska uppdatera mer... I promise! (IB eleven träder verkligen fram i detta inägget.. :P)

Btw, Jag tar studenten på FREDAG!!!!!!!
RSS 2.0