Sjukt bra bok!

Och hon har gjort det igen. Stephenie Meyer vet verkligen hur man skriver så att man inte kan sluta. Hennes stil är beroendeframkallande! Den här boken var sjukt bra såklart! Men 180 sidor räcker inte långt, när kommer efterförljarna till The Host? Jag behöver verkligen något sjukt bra att läsa. Det är så svårt att hitta författare som verkligen klickar.

L.J Smith funkar, men hon är lite seg. Det tog fram tills slutet av andra boken i Vampire Diaries serien för att jag skulle fastna. Lite tråkigt faktiskt att man inte fastnar ordentligt, men dem är ju helt klart bra böcker! Man borde läsa dem ifall man är inne i genren. Har precis börjat på 3:e med 4:e i samma upplaga.

Twilight är jättelik Vampire Diaries, inte tvärtom! Det känns som att det skulle kunna vara lite som att åka Balder innan Lisebergsbanan. Efter Balder är inte gamla härliga Lisebergsbanan lika... uppiggande, lite för lam helt enkelt. Haha! MEN! Jag gillar böcker, finns nästan inget bättre än en riktigt bra bok. Det kan vara bättre än TV.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0