RESA!!

Åå, om vi ändå hade fått biljetter till Panic! At The Disco nästa vecka i London!!!

Och nu upptäckte jag att komikern Danny Bhoy är i London i juni och jag blev jättesugen på att se honom då! Han är extremt rolig! Man kanske tillochmed kunde flyga till Paris eller något ett par dagar i samband med det.

Eller kanske en enkel charterresa någonstans....

Stackars Kanye...



Eller inte... Han har alltid muckat lite grann tycker jag, så han får nog räkna med parodier. Den här var verkligen rolig!

Man kanske skulle följa honom på twitter... Han verkar twittra lite småroliga saker...
Ni följer väl mig?

Jag var bara tvungen

Vices & Virtues


AAA!! Den 29 mars!!! ÅÅÅ ÄNTLIGEN!! Nytt Panic! At The Disco album :D:D:D:D med ny singel den 1:a februari :D:D:D Bästa starten på ett nytt år!!!

Nu blir det ännu mer tråkigt att vi inte fick biljetter till deras konsert i London i februari!!!!! :( ÅÅÅ hade så gärna hört alla nya låtar live!

Jag klagar absolut inte

Jag gillar dessutom hur mycket dem underlättar för eleverna på högskolan. Två duggor i fysik innan tenta, max 2 poäng på båda. Alltså kan man sänka g-gränsen på tentan med 4 poäng vilket blir 16 poöäng!!!

Om man desutom får ett "halvt" poäng totalt, jag fick 2 ½, då avrundas det uppåt!!!!!!!!! Så helt plötsligt har jag 3 poäng! HA!

Vilken lättnad

Har precis mailat in min labbrapport i fysiken. Den handlade om friktion, var jättekrånglig och full med okontrollerade variabler... Men måste man så måste man. Senaste dagen avr imorgon så jag var ju defenetivt inte i god tid, men till mitt försvar har jag många gånger inte vetat vad jag ska göra. Ibland har jag bara stirrat på siffrorna och ibland höll jag på att slänga datorn i golvet för att den hela tiden gjorde sin egen graf!!!

Men nu är den färdig och jag nehöver förhoppningsvis aldrig mer se på den igen!!!
RSS 2.0