Swedes! At The Disco

Seriöst, jag kan inte sluta skratta åt dem! Hispanic at the Disco kallar dem sig. Förhoppningsvis har ni lyssnat på Panic! At The Disco's låt "I Write Sins Not Tradgedies" från 2005 annars kan ni göra det här (Spotify).


"But what a shame becuz bride is a big SLUT"

HAHAHA! :D

 

Kim och jag funderar på att göra detta vi också, med en riktigt ful svensk dialekt. Därav rubriken... Det skulle vara hysteriskt roligt. HAHA!

Man kan tycka att jag borde vara tröttare...

Kvällen igår började riktigt bra, men slutade i en enda lång kö in till Swing. Haha! Lite trångt och håret stank av cigarettrök (jag fattar inte varför en och samma person ska hålla på och tända cigarett efter cigarett stup i kvarten... Tack, men nej tack, behåll din lung cancer och KOL för dig själv...!!!) men det är alltid lika kul att sova över hos Sandra, det innbär många skratt :D Haha! Vi kom alltså aldrig in på Swing, eftersom det var FULLT! Så det blev pommes frites och kebabrulle på Borås Kebab istället. När vi kom hem, blev det bara 2½ timmas sömn för tio över fem gick vi till Knalleland för att inventera på ICA. Bra för mig eftersom jag får lite pengar. Allt vad pengar innebär är guld värt för mig just nu! Snacka om att jag hade ont i benen, fötterna och höfterna efter att ha stått upp i sex timmar.

Jag är inte jättetrött just nu, men det blir en god natts sömn inatt :)

IB Diplom

Jag har nu fått mitt fina diplom från IB :D Så nu är man bilingual (tvåspråkig), det ni!

Ikväll ska vi ut till Swing och imorgon bitti är det inventering på ICA - HOW FUN! Men det innebär lite pengar iallafall så det är defenetivt värt det att gå upp klockan halv fem.. Tur att bussarna går så tidigt, förra året fick vi gå ända bort till Knalleland från Hulta.

SE DEN!!!



Oooh! Jag kom på ett film-måste!!! Den Oändliga Historien! Den är ju underbar!! Jagh kom ihåg när den visades på tv3 och Arvid sprang och hämtade mig... Jag associerade alltid den flygande hunden (jag kommer inte ihåg vad han var för något, en drake?) med mormors golden retriever Billy XD haha!

Den känns som ett måste i DVD hyllan, ska man investera i en kanske? Jag vill i alla fall se den nuuuu!!!

Hur kan något vara så roligt?

En av de klart bästa avsnitten av Scrubs går just nu. Nämnligen säsong 6 episod 11 "My Night To Remember" och här är det jag nyss fick en hysterisk skrattattack av:



Turk-y bacon :D

I'm so happy hapyy!!!

Det har varit en väldigt bra dag, känner jag nu! Den började alldaglig och stressig. Åkte upp till stallet vid kvart i tio för att hämta in Babs och Calle som skulle skos av hovis som kom lite sent. En och en halv timma senare slängde jag ihop en kaka (välsigne färdig kakmix!!!) och sprang sen till duschen och efter det sminkade jag mig. Allt detta eftersom jag skulle åka med Kim och hennes mamma till Sundholmen pch ta lite kort. Kims mamma är sååå duktig på att ta kort! :D Dem blev superfina :D Och SEN blev det ännu bättre, men vad det är, kan jag inte berätta för er än men ni ska få veta!!

:D

Eftersom jag inte hade något bättre för mig...

Så fort du ser denna lista är du utmanad. Om du inte gör den inom
2 dygn så kommer något hemskt hända med den du älskar.


Vad är klockan nu när du börjar?
21:30

Vad heter du? Kerstin

Stjärntecken? Vädur

Vart bor du? Borås

Har du egen dator? Nej

Intressen? Böcker, film, hästar, mode...

Favoritband/artist? Panic! At The Disco, Coldplay...

Favoritlåt: "What A Catch, Donnie" - Fall Out Boy

Hur många är online på din msn? 14st

Vem är din 5:e online? Adrian

Har du några olästa mejl på hotmail?  Har inte hotmail (H)

Beskriv ditt hår? Brunt, lockigt och lååååångt 

Vart skulle du bo om du fick välja? Närmare hästarna :D eller i en storstad

Vad har du på dig just nu? Mörkblå pumashorts och en gul tröja

Vad har du gjort idag? Körlektion och hälsat på mormor och morfar i Göteborg

Hur mår du just nu? Känner mig faktiskt lite sjuk...

Vilken är din favorit dryck? FANTA LEMON!!! <3 och cola, fast räknas drinkar för då är det mudslide :D

Vilket är ditt favorit teve program? OJ! The Big Bang Theory

Vem är din förebild? Öhh... jag tror... KIM :D haha

Vad är bäst med dig? Behöver man verkligen fråga det? ;)

Hatar du någon just nu? Jag har åtminstoende ett stående hat-objekt...

Saknar du någon just nu? JA!

Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?  ROBERT PATTINSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (OJ OJ OJ Lovisa :D jag gillar ditt svar!!!)

Hur lång är du? 169cm

Är du nöjd me dig själv? Jovars

Vad är du bra på?  Ojj, svårt. Öhh... haha! jag kan inte komma på något som jag är jättebra på. Jag är medel i allt haha. Jag är bra på nonsens fakta dock :P och jo, jag är bra på att rida och jag har väll en viss talang för att teckna och inredning och lite sånt

Vad är klockan nu? 21:40

Vad har du ätit idag? Ojj... 1 smörgås, 5 eller 6 koppar kaffe, bulle, McDonalds Ceasar sallad och cola, 1 burk makrill i tomatsås (MUMS!!!), 1 nektarin, 1 skål med hemmagjord rabarberkräm och... det var allt... O.O Jag tänker aldrig mer rabla upp vad jag har ätit igen!!!!!!!!!!!!!

Har du lätt för o somna? Jovars

Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Nää, jag hatar det!!!!
 
Vad stör du dig på? Först och främst mitt hat-objekts uppförande, dubbelmoral och... lite till

Är du osynlig? Vad är det för fråga!?


- Checkpoint. Ta nu något svalkande att dricka, pusta ut lite och fortsätt med att läsa sedan när du har hämtat andan. Skulle detta vara jobbigt!? Jag gick ju IB, kom tillbaka när ni har gjort det!

Äter du? NEJ! Äter inte mer idag O.O

Ät en banan! Lägg av...

Donken eller BK? Vad!?

Skulle du kunna sjunga allsång på skansen? Ja, varför inte?

Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson?  OOOHJA!!!

Skulle du tänka dig kunna dejta nån i blink-182? OOOHJA!!!
 
Städat eller stökigt? Stäää...ökigt!

Gillar du anonyma bevakare? Nej aldrig!!!

Vågar du rapa högt inför andra? Ja, fast inte lika frikostigt som Amanda XD

Skriver du mer än 2 utropstecken?  JAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad är klockan nudå? Det var då ett jävla tjat om klockan

Vad ska du göra sen? Se färdigt på Stolthet och Fördom, twittra lite kanske, flumma med Kim <3 och sedan gå och lägga mig 

Är du inne på msn nu? Ja

Har du anorexia? Nej

Hur ofta sitter du vid datorn? Vilken fråga... JÄMT!

Cola eller redbull? Cola FFS

Vem står dig närmast, mamma eller pappa?  Båda!

Natt eller dagmänniska? Dag!!!!!!!

Är du vampyr?  JAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Är du transa? :S Slutaaaa!

Vad skulle du välja, åka framåt eller bakåt i tiden? Bakåt

Vill du ha barn någon gång? Jepp (H)

Är du beroende av nånting? Öhm... joo lite kanske bara lite av Twilight och Edward Cullen... (och Fanta Lemon och cola :D)

Vad vill du bli när du blir stor? Läkare :O

Är du rädd för att dö? Ja

Vad är klockan nu när du är klar? 21:53

Outfits

Jag och mamma sprang lite ärenden i stan. Måste få iväg tackkorten så snart som möjligt!! Men för att göra som alla andra på deras bloggar så lägger jag upp en bild på min outfit för jag trivdes extra bra i den idag :D



Min fina, vita Nolita de Nimes top och byxor från 365 Sunshine

På tal om outfits och utseende, Kristen Stewart har gjort (i alla fall enligt mig) den största modemissen... Är det spikar som har fästs på kjolen!? och överdelen ser ut att komma ifrån Gina tricot... NEJ TACK! Hon ser inte ut som att hon ska på TCA och ta emot pris.  Och hennes frisyr på andra bilden är också ett stort misstag. Hon passar inte i svart och inte klippt på det sättet heller! Tycker jag i alla fall.

Vi VANN :D



Yatzy ditt matvrak!!! :D
<3

Vi har haft... ett större problem med att Yatzy inte vill gå över alla broar som vi ber henna att göra. Det är alltid broar där man hör vattnet porla under så jag antar att det är vattnet under som stör henne och det spelar ingen roll om vi ber henne snällt eller försöker att övertala henne för hon bara "slår av" och står still eller backar och bryr sig inte ett skit av vad jag eller någon annan gör. Det har varit jättejobbigt eftersom att när man har varit ute en timma och är på väg hem så måste man vända för att hon inte går och då blir man låst på de gamla vanliga vägarna runt Främgärde och Ymer utan den variation man behöver för att tröttna på att trampa samma sak varje gång. Men idag gick hon :D Jag kan faktiskt inte fatta det helt och hållet! Vi gjorde allt för hon skulle gå men hon bara backade undan hela tiden och ville inte lyssna utan var helt säker på att vattnet kan göra henne illa (som vanligt) men när Sara gick hem och hämtade en hink med mat så gick hon över efter 10-15 minuter. HAHA! Måste vi locka dig med mat varje gång nu eller? Sakta men säkert tog hon steg för steg eftersom vi höll hinken precis så att hon inte nådde med mulen, men tillräckligt för att hon skulle känna lukten med mat. Detta är andra gången hon går över ett "problem/hinder" i skogen med mat som lockar. Första gången var med Louise och mig. Idag gick hon över! Så många olika broar som vi har försökt att får henne att ens gå i närheten av, men hon har inte gått närmare än 5 meter i värsta fall. Idag var hon hur duktig som helst!


Lördag

Äntligen en helgdag där det faktiskt går något på TV som är sevärt! klockan 19.15 på kanal 5 börjar Tuck Everlasting och den är slut lagom till att snuten i Hollywood II börjar på fyran klockan 21.15. jag veeeet. Snuten i hollywood är kanske inte den bästa men jag tycker den är rolig och jag gillar Eddie Murphy alldeles för mycket för att förkasta filmen.

Idag åkte jag och mamma till stan. Vi letar efter kort som vi kan andvända till våra tackkortsbilder. (Tackkorten är på G!!) :P Jag vet, dem ska egentligen skickas inom en månad, men bättre sent än aldrig!

Jag har inte kunnat rida på tre dar =(  Jag fick en TBE vaccination i förrigår och jag har aldrig haft så ont efter en spruta som denna! Värsta ledvärk jag någonsin känt!!! Denna gången var värre än första sprutan i denna vaccination. Så jga har knappt kunnat röra armen. Igår, som var den värsta dagen, fick jag twittra med en hand. Men eftersom jag har on i leden och inte i muskeln så spelade det ingen roll hur jag hade armen, det gjorde on jääämt! idag kan jag iallafall röra mig, jämfört med igår. Dessutom så hade dumma lilla Kerstin fått för sig att det skulle vara gott med röda vinbär och glass igår, så hon begav sig ner för att plocka lite. Men när dumma lilla Kerstin såg att en spindel (en VÄLDIGT STOR spindel!!!!!!!!!!!!) kröp på benet, fick hon panik och använde sin vaccinations-massakrerade arm vilket gjorde att bieffekterna av sprutan blev ännu värre efter det. Jättebra!!! Men imorgon ska jag banne mig rida igen!

Pepparsåsn!!!

Haha! The Swedish Chef är faktiskt vääääligt rolig! :D Dags för Hot Sauce eler Pepparsås.. Man kan fatta vad han säger ibland... Jag undrar om det var en svensk som spelade honom i Mupparna, för han säger svenska ord ibland. Enjoy!




HAHA!

Peter Facinelli är faktiskt ganska rolig! :D (Han spelar Dr. Carlisle Cullen i Twilight och är gift med Jennie Garth. Ni måste veta vem DET är...!!!)

Filmer man måste se!

Ok, jag hänger inte alltid med i de senaste filmsvängarna. Jag går inte så ofta på bio som jag skulle vilja, men gamla filmer måste man ju has sett!!! *Host*Anna*host*Lovisa*host* :P

Som...

Det våras för... (av Mel Brooks)
Tim Burtons filmer!!! (Bl.a. Beetlejuice!!)
Star Wars!
Sagan om Ringen
Harry Potter
Stekta Gröna Tomater (Se denna!!!)
Twilight (Team Edward FTW!!)

Ahhh! Jag vet att det finns fler men naturlightvis så kommer jag inte på dem!

Men däremot finns det lite filmer att se fram emot. Nottingham, den nya Robin Hood filmen kommer ut nästa år. Jag skulle vilja se The Proposal och Brüno. Jag får ju inte glömma: NEW MOON <3<3<3 Förhoopningsvis är jag där... I London... På Leicester Square... Den 20 November... I år...! Jag vill!!!!

Lucky me!?



En amigo från mamma i tradditionell namnsdagspresent
och en sommar från mormor och morfar <3

Lite hämnd förgyller dagen?

Ok, så jag KAN ha varit liite skadeglad mot Kim nu när Elfsborg förlorade mot Kalmar och jag kan ha retat upp henne med att säga att jag tyckte om Rasmus Elm för att han var så duktig med att fixa 3-1 till Kalmar FF. Jag kan ha sagt liiite till :P Men inget kan väl ändå inte rättfärdiga detta!?!?!? Kim gjorde denna bilden för att hämnas O.O


Den kommer att ge mig mardrömmar! Jag och Taylor Lautner!? NÄÄ! Jag skulle hellre se Robert Pattinson i den bilden! TEAM EDWARD FTW!!!!! Men vilket hysteriskt skrattanfall jag fick när jag såg den! Detta var ganska otippat!! Hahaha!!!

Snälla Snälla SNÄLLA!!!

Nu har det dykt upp ett jobb som skulle kunna passa mig. Jag ska skicka in en ansökan imorgon och jag MÅSTE få en intervju! Jag måste ha detta! Det måste gå bra!!

Kreta


Men jag tänker inte sluta använda högklackat!!!

Jag har gått i högklackat måååånga gånger förr, och jag har aldrig haft problem med det. Bara min högra stortå säger ifrån, men det är ju främst för att jag slet av ledbandet för 4-5 år sedan och har pålagringar där nu. jag antar att det inte har läkt ihop riktigt som det ska heller, efter som det knakar i leden när jag går :P Men efter att ha gått i mina svarta skor med ca 7 cm klack (eller möjligen 8 cm) så har jag fått världens STÖRSTA fötter. Båda fötterna är svullna runt om! Trampdynorna nedanför tårna på fotsulan och hälen är värst. Jag kan inte sträcka ut foten nedåt för hälen är så svullen att rynkorna där är helt borta! :S Jag har också en och annan blåsa. Jag ska inte klaga, jag älskar högklackade skor, men det här har jag aldrig varit med om förut! Jag gick i dessa skor i ca 6½ timma... Men det är inte det längsta jag har haft högklackade skor på mig, men det är kanske för att det var så mycket spring fram och tillbaka.

I alla fall, det var roligt att hjälpa till på Emmas bröllop igår. Hon var jättefin! :D Vi såg mest till att folk hade vin och annat att dricka och att det fanns mat framme. Sedan var det ganska mycket småplock. Det gick jättebra! :D

Kerstin som servitris

Idag ska jag, Jenny och tre till servera på ett bröllop. Jag hinner inte blogga så mycket idag, får lägga upp  lite bilder från Kreta ikväll eller imorgon beroende på hur sent det blir. Klockan springer iväg.

Vi hörs!
RSS 2.0