Årets Artikel!!!

Läs detta! Det bästa på länge!

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article3006710.ab

Utsläppet i bilder

Igår släppte vi ut Izor och Carthago (dem bytte från Chili till MITT förslag =D) i hagen. Izor sprang som en galning =D men allt gick lungt till.

När jag fått bilder av kim, som fotade när jag hoppade på ridhuset igår, ska jag skriva om det.



Izor

shit shit shit...

Nu är jag nervös...

Dagens Äventyr:

...kallar vi Hingsten i Hässleholm. ^^
Klockan 7.00 kom Lize och hämtade mig, tio minuter sen :P Tidsoptimisten själv. Det värsta var ju när en rem i Marikas bils motor hade gått sönder och bilen gick inte stt andvända. Vi löste snabbt det problemet genom att låna Lizes bil. Däremot så blev vi nästan en timma försenade. Så vid 11.00 am kom vi fram till Hässleholm och vi kunde titta på hästen. Den var faktiskt väldigt söt. Den hade inte riktigt växt till sig så den såg inte så hingstig ut. Den var jättelugn och go. Så Marika skrev på kontraktet och ringde försäkringsbolaget och försäkrade hästen innan vi åkte, man vet aldrig vad som kan hända. Då fick den namnet Chili Pepper.

Chili Pepper  Anna och Chili Pepper



Så var det dags för den fruktade lastningen. En 2-årig hingst, som i stort sett var ohanterad och bara ledd in och ut ur stallet, skulle nu in i en stor och läskig hästtransport. Trots allt så gick han in på ANDRA försöket! Visst han var lite orolig när han kom in, studsade lite och så men han stegrade aldrig och fick inte panik. Men sedan ska man ju sätta bilen i rörelse också. Vi började köra och han protesterade lite där innifrån transporten men hela vägen fram tills vi stannade på McDonalds verkade han hur lugn som helst. När vi tittade till honom hade han två sår på benen men inget allvarligt och han hade ingen panik. Stod blixtstilla. Det vara bara för bra för att vara sant!

När vi kom hem fick han hoppa ut i hagen, fortfarande lika lugn och fin (Chokad? :P). Vi kunde tilloch med borsta honom på bakbenen och lyfta fram hovarna. Efter en stund hämtade vi lille Izor. Dem får stå inne nu under natten så släpper vi ut dem ihagen imorgon. =D Då får man ha kameran framme =D

Hingsten i Hässleholm

Imorgon, tisdag, klockan 7.00 am bär det av till Hässleholm. Marika, Nicke, Lize och jag åker dit för att hämta den nya hästen, Marikas nya häst. En 2-årig C-ponny som blir D när den vuxit klart till Anna. Jag ska med och fota, kanske hjälpa till lite med men mamma och pappa är så himla oroliga för att jag ska ta vatten över huvudet och vilja hjälpa till så mycket att jag blir sparkad i huvudet.

Det ska bli jättekul!
Jag lägger upp bilder imorgon kväll så får ni se hur det gick till =D

Dessutom så har han inget namn så Marika får ge den ett namn själv! De som har varit på tapeten är:

Jalla Jalla (Yalla Yalla)
Carthago (Jag kom på! =D)
Kenzo
Karat
Jam Jam
Chili
och några fler som jag inte kommer på.
Själv gillar jag Bon Chance eller Carthago.

Jag vill också hämta hem en häst till mig!
Men den tiden kommer väll!

Världens mest ensamma dag...

Just nu har jag verkligen det. Mamma och Pappa har åkt till Olofsbo, trots att det är söndag är det ingen kompis som svarar på mina sms så jag antar att dem jobbar och jag har inte en chans att ta mig till stallet heller =( Kan ingen ringa mig?

Jag skulle åkt med till Olofsbo ialla fall, men iomed att min syssling ockuperar stället med sina kompisar och halvsyskon så har jag ingen lust. Jag kan inte gå i bikini eller sola om dem är där. Jag känner dem inte. Han är ju dessutom i 25 års åldern så han och hans kompisar har nog roligt på kvällarna... Vilket hindrar mina planer att ta dit mina kompisar.

Jag vill inte sitta inne men hela huset är omringat av byggnadsställningar, för vi håller på att måla om huset, och dem är inte små! Jag försökte ligga på gräsmattan men myrorna kröp innanför mina shorts!! Bokstavligt talat! Så jag klarade inte av att ligga där heller. Den lilla plätt av altan som inte är täckt av skyddspapper och byggnadsställningar är nu täckt av skugga -.- Jag hatar vår tomt! Där man faktiskt kan ligga och sola har bara sol ungefär 4 timmar om dagen och dem timmarna passar inte när man vill sola sig brun mellan regndagarna.

Vilken hopplös dag...
Imorgon blir jag ensam hela dagen igen, eftersom morfar ska till sjukhuset 7.15 am.
Vad ska jag hitta på då? Hoppas att det inte blir en till sådan här dag!

Gustav - Flatcoated Retriever

Jag och Gustav


Marika med familj åkte till Varberg idag och då undrade hon om inte jag kunde gå en promenad med hennes hund Gustav och det ville jag mer än gärna! Mamma med!
Han var jättesnäll och lydig för att vara Gustav ;P Vi var ute länge, säkert en och en halv timma och Gussie var jättetrött på slutet stackarn. Haha! Han är så sööt <3

Bedrägeri!

I morse ringdde jag 3. Efter att ha anmält mig till erbjudandet om fri surfning hos tre under maj månad har jag nu blivit snuvad på 3kr/dag sedan dess, vilket nu under två månader blivit 180 KR !!! 180 spänn rätt ner i fickan hos 3 för en tjänst jag inte vill ha, som jag inte visste att jag hade och som jag inte visste om att jag skulle få om jag surfade gratis under maj månad. Fy Fan 3!! Detta är BEDRÄGERI och inget annat! Och sen var det uppsägningstid på 30 dagar. Personen jag pratade med sa att hon kunde fixa så att det avbeställt nu med en gång så att jag slappa uppsägningstiden. ÅÅ tack, för allt besvär och alla pengarna som försvunnit ur min ficka! Tack 3 för hjälpen och vilka trevliga anställda ni har vid kundtjänst... NOT!

3 kan ta sig någonstans!!

Dagens Ernst:

Ett klipp ur Sveriges Radios p3s program Cirkus Kiev:
Jag la till några av mina egna kommentarer i parentes :P

       "Ja, nu sitter jag här i ett dödsbo och gör lite matjesilltårta (!! wtf??) och väntar 
        på att ambulanspersonalen ska komma och hämta liket. (!!!!!)"

       - Ljud från en dörr som öppnas.

       "Nämen kommer ni redan! Ja, hämta liket och stuva undan den i ambulansen 
        så kommer ni tillbaka så ska jag ha lite pilsner och matjesilltårta redo till er här!"

Enrst Kirschsteiger, han är förjävla rolig han! =D =D
Försökte få tag på ljudklippet från p3 hemsida men kunde inte hitta just denna.

Världens bästaste välkommnande någonsin!

"Welcome to the dark side... we have cookies =D"
             - Kimmers

haha! Jag har länge tänkt att lägga upp det citatet! det är ju helt klockrent! "We have cookies" kan man ju tolka som man vill =D Kim har du bakat åt mig?

Det var nog det bästaste välkommnandet till denna bloggen!

Jag och Kim

NOOOOOO!!!!!

Enligt Variety.com har Zach Braff bara skrivit på kontrakt för en åttonde säsong men kommer inte att medverka som J.D i Scrubs efter det. Däremot kan han tänka sig att stanna kvar som Regissör eller att göra inhopp som gäst men ändå!

Vad är Scrubs utan patetiske, dagdrömmande, barnslige J.D?
Vem sjutton är Turk utan J.D? Vem i h... är Cox utan J.D?
Folk som blev upprörda när karaktären Bob Kelso fick pensionerades i serien, vad blir dem inte nu?
 
Producenten trodde att serien inte skulle påverkas av detta men det tror jag. Att säga så är som att säga att J.D egentligen har någon betydelse. Hur ska serien bli lika rolig igen? Då kanske det är dags att lägga ner den. Låt den åttonde säsongen bli den sista!
Det trodde jag aldrig att att jag skulle säga.

Det här är lika illa som slutet på Robin Hood. Undra hur den tredje säsong kommer att bli efter det. Illa BBC, ILLA!

Robin Hood and Marian  Scrubs

Trött

Jag orkar ingenting just nu! jag vill gå ut och se E.M.D ikväll men jag vet inte om jag orkar. Problemet är ju att jag har inte sett en torsdagskväll en enda gång denna sommaren. Illa tycker jag. (Jag orkar inte ens vara schitzo! O.o)

Kim <3 håller på att göra en bakgrund åt mig =D Hoppas att den blir fin - jag VET att den blir fin!

På tal om ingenting

Det har varit en väldigt lånsam dag idag och nu är jag väldigt trött. Jag jobbade mellan nio och tre efter det pluggade jag medans jag tittade på "Hemsökta Hus". Dem kan hitta väldigt läskiga saker och ibland undrar jag om det verkligen är sant men samtidigt så måste det finnas en del händelser som ingen förstår hur de hände. Det finns ingen logisk förklaring. Vad beror det på då? Men det känns som att  om jag tror på spöken, borde jag inte erkänna Gud då också?
Jaja.

Imorn åker jag till Mormor igen, i Göteborg. Därefter åker lilla kusin Lovisa med hem och sover över hos oss. Hon är inte så liten egentligen, hon är ju ändå 13 år men ändock så liten hon är ^^. Vi ska spela wii och hyra film tänkte jag!

Dessutom så fick jag reda på idag att Scrubs ska få en åttonde säsong! WOOOHOOOO säger vi (jag! haha schitzo =P) om det. Courtney Cox har skrivit på kontrakt och ska medverka i serien! Kul tycker vi!
En annan bra nyhet är att Miss Venzuela vann Miss Universum 2008 imorse. Finalen hölls tydligen i Vietnam...
... På tal om ingenting...

YAY for SCRUBS!

Stämpel

Jag har en stämpel i pannan. Där står det "BORTSKÄMD"

tog mig en titt på Equippa.se, en sajt för hästannonser. Varvid Arvid kommenterar:
"Tror du fortfarande att du ska få en häst av mamma och pappa?"

Nej! Det vet jag att jag kommer aldrig att få en häst av mamma och pappa! Jag vet att jag kommer att få köpa den själv i framtiden. Men iomed att jag blev så arg för kommentaren så betyde det att jag faktiskt trodde att jag skulle få en häst. Det jag blev arg för var att underförstått så sa han att jag är bortskämd.

SOM OM han inte är det.
SOM OM alla tre inte är det.
AVUNDSJUKA är dem!
 
Det är så jobbigt att det inte kan gå ett tillfälle när någon av mina bröder är hemma som dem inte kommenterar det.
JAG HATAR DETTA!!

Google...

Jag googlade gårdagens äventyr och det visade sig att fler hästägare hade reagerat på dessa monster. Jag tror att dem kallas för "Hästbromsar" eller "Regnbromsar". Dock är jag inte säker eftersom ingen fakta-sida beskrev storleken men utseendet var väldigt påfallande likt.

Snart blir det en tur till Falskog! (Om vädret tillåter förstås!) Dår är det sommar. När alla långturerna blir av en och en halv timma till Häljared igår. Två timmar minst till Falskog... Då har man verkligen tid att jobba med hästen. Man kan sätta sig ner och jobba och får fram formen bättre eftersom hästarna blir mer motiverade utomhus än i paddock, samtidigt som jag och Anna ibland bestämmer oss för att vänta lite, så att Babs kommer ifrån oss en bit. Då blir det riktiga rivstarter och vi racar lite =D Det är så härligt!!

15 min...

Jag har 15 minuter på mig att berätta om dagens äventyr och hemskheter!
När jag kom upp till stallet med Marika och Anna så märkte vi på vägen upp till hagen att hästarna sprang som bara den, tillochmed Cassie (har hemskt utslitna knän och klarar normalt inte så mycket). Va kul tänkte vi; pigga, goa och lekfulla hästar idag  =D hur fel hade inte vi. När vi väl kom fram till grinden märkte vi att hästarna slutade inte springa. Dem sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka  trots att vi hade morötter med oss. Sedan såg vi skadan Skippy hade på korset. Marika fick knappt ta på bakdelen för Skippy. Han som ändå är stallets runner up lugn som en filbunke näst efter Cassie. Då såg vi den.

En jättelik geting, typ bålgeting fast större, tjockare och längre. Ingen broms eller blinning, dem är svarta och mindre. Men det kan ändå inte vart en geting. Varför skulle ALLA hästarna springa så för ett getingstick. Den har ju knappast stuckit alla. Och det förklarar fortfarande inte Skippys skada. =( Va hände gubben?? Det slutade iallafall med att vi tog in alla hästarna i stallet efter att vi hade spolat av dem. Dem var helt genomsvetta stackarna. Även Cassie visade sig ha två rivsår på baken, vilket kan vara en gren som rivit honom i förbifarten, och ett jättesvullet område som växte och blev större så det måste ha varit relativt nytt när vi tog in honom.

Men vad hände med Skippy?? Skadan ser faktisk hemsk ut!!
Är det någon som kan veta vad det var för insekt och passa på att se up får dem!!

Olympus E-510

När jag åkte upp till stallet var det första jag gjorde att göra maten, men sen gick jag upp till stallet med kameran på den vänstra axeln. Vissa hästar blir helt underbara på nästan alla kort, dem är helt enkelt photogeniska :P och andra vill helt enkelt inte, typ Babs. Hon gör ingenting när mna hopar på stället, smackar, visslar... Hon bryr sig inte ett dugg så blir ju bilderna där efter. Men det blir alltid något som blir bra! Här är några smakprov:
 

Jag och mamma har gått på McDonalds reklam för sina Coca Cola - glas! haha! Vi köpte TRE plusmenyer förra veckan, men mamma och jag insåg nog snabbt att om vi ska äta varsinn plusmeny en gång i veckan sex-sju veckor i sträck så kommer det nog att gå åt helvete med våra magar och höfter så idag köpte vi bara en plusmeny och fick därför ett rött glas. Förra veckan var det grönt =D Snacka om att vi lättpåverkade haha! =D

Dagen går vidare...

Det är verkligen helt otroligt hur migrän kan styras av vädret och trycket i luften där ute. Nu är solen framme  men känner ingen huvudvärk längre, dock känns huvudet fortfarande tungt. Snart är jag pigg som attan =D

ÅÅ jag insåg nyss att jag har ju helt glömt bort att berätta att nu... NU! Nu är jag anmäld till en kvällskurs i Hoppning. Kursen hålles under tre kvällar med start klockan 17.00. Hela paketet kostar 850 spänn (Ur egen ficka) så jag hoppas verkligen att det blir små grupper och ingen mini-hoppning som på de vanliga lektionerna. Jag vill utvecklas!!! Jag hoppas att någon kan följa med och bli fotograf =D Malin Lundgren är instruktören och min gamla ridlärare det sista året... eller halvåret.... När blev hon min ridlärare nu igen?? :P


HAHA! Denna bilden har jag gjort print screen på från en video för Kim och Joline lyckdes inte fota själva hoppningen så bra:P Men dem var jätteduktiga på att filma =D


Jag längtar så till den 30/7 men samtidigt inte, därför att för varje dag som går så närmar sig skolan och då närmar sig helvetet prallellt med det. Och varje gång jag tänker på det så får jag ångest för jag pluggar nästan ingenting men jag MÅSTE det, men jag gör det inte. Jag hatar mig själv för det!
Men det ska nog ordna sig tror jag.  

Kerstin Björkengren has...

...migrään.... T_T jag HATAR detta vädret!!

NY BLOGG!! ^^

Första inlägget då!
Tycker mycket bättre om denna sidan än blogger. Mycket mer design och bara helt enkelt bättre, sidan laddas till 100% jämfört med blogger då det var alltid något som inte syntes som rubriken. Ett fåtal gånger har jag knnat skriva rubriker, skitfult! Nu måste jag bara lista ut hur man får till en ny bakgrund bara. Det måste vara någoting som kan fortsätta utan att det blir en ful kant. Typ ett ett evighetsmönster... Undra hur Kim har gjort...

Den rosa färgen på rubriken måste BORT! :P

/Yours Truly
RSS 2.0