Sommarutsläpp


Helt klart bästa dagen på sommaren är ändå sommarutsläppet! Hästarna springer som bara den i många ha skog och ängar! Jättehärligt!!!

Så vid halv 10 gick vi för att hämta dem, men dem låg ju fortfarande och sov. Formosa var nog allra sötast. Hon ser ju genuint nyvaken ut! HAHA!!! :D

Och efter att man har sprungit lite, måste man ju ta en paus och äta lite! Som om dem inte hade ätit förut :P

S I C K

Vad är det som smittas så himla mycket? Är det pengar? Presentpapper? Kartonger? Kundkontakt kanske... Jag är i vilket fall frisk nej SJUK... IGEN! Suuuuck! Ingen feber dock så med Ipren kan man gå till jobbet.

Yesterday at the movies


Så blev det Prince Of Persia. Inte besviken alls, tyckte att den var bra! :D Tycker inte att den förtjänar ettor och tvåor som den har fått! Åtminstone fyra. I like! En riktigt mysig kväll med Sara, Sara, Amanda och Alexander.

Sedan så vill jag se Robin Hood också, men det varkar jag vara ensam om?!?!?

Ett enda ord...


Bilder från Menorca 2008

Kreta 2009

Det stod "Mallorca" på baksidan av BT idag och jag fick världens ryck och vill verkligen åka dit i sommar och sola mig bruuuuun! Jag blir ju verkligen inte det här! Jag saknar medelhavsatmosfären, lukten, känslan av salt vatten och värmen. Man blir trött på det när man är där, men nu gör jag nästan vad som helst för en vecka. Ett tre-stjärnigt hotell med pool så är det klart!

Jag var där 2004 tror jag. men alla bilder därifrån är framkallade. Då hade vi ingen digitalkamera. Det känns lite konstigt, så avlägset och länge sedan man var så primitiv med teknologi :P haha!

Någon som vill dit??????
Nästa webbhållplats: ving.se!

ÅÅ Stackars liten!

Jag officiellt hatar och drar alla pitbull terriers över en kam efter detta.

Stackars påni Molly blev attackerad av en pitbull efter att ha överlevt Katrina, som om inte orkanen var nog för henne. Dem var tvugna att amputera benet, och hon fick en protes. Och DET GICK!!

Hon klarar av det!!! Jag kan knappt förstå hur, det måste vara en riktigt smart häst med så snälla människor som hjälper och lägger ner tid på henne.

Och nu kan inte jag sluta gråta..

Så går det!!

Hoppas att Yatzy lärde sig en läxa när hon sprang ifrån mig i hagen igår!!! Ville inte stå kvar nej nej. Jag trodde faktiskt att hon skulle göra det tills jag var en meter ifrån henne.

Sen vände hon på sig med öronen framåt och hade säkert ASKUL när hon sprang därifrån. Och alla andra följde med.

Och det var säkert ännu roligare när jag måste ta in henne, annars blir det inte bättre till nästa gång, och då fick jag gå fram och tillbaka (och hagen är STOR!!!) och Yatzy bara sprang därifrån hela tiden.

Tills det började regna, då gick jag in. Yatzy fick vara kvar. Haha! :P

Paparazzi

GAHGAAA så bra han är!!! ;)
Seriously, vilken röst, vilken cover!!!

TBBT

The Big Bang Theory är verkligen mitt nya Vänner! Den serien är sjuuuukt rolig! Det är så synd att den inte visas mer i femman än på söndagar och fredagar. Igår gick ett väldigt roligt avsnitt, som för övrigt går i repris idag på kanal 5 kl 15.05! Don't miss it!!!

Här är mitt favoritklipp ifrån det avsnittet:

SUUUCK!!!! Uppladdaren hade stoppat inbäddningen av klippet från youtube,
så ni får helt enkelt klicka er dit.


Howard: "I said I'm sorry!"
Raj: "Sorry doesn't make up for the fact that I hade to make chiken and rice with this vegan guy!
Do you know what vegan chiken and rice is? RICE!"

HAHAHAHA!! Stackars Raj! :P

Så dum jag är!

Varför tittade jag på trailern för säsongsavslutningen av TVD? DUM IDE!

Något jag riktigt längar efter...

...är Panic! At The Disco's nya album! När den nu kommer ut! Jag har längtat ihjäl mig!!!!!!!! Jag finner inga ord för hur bra dem är, eller hur Kirre? (Btw, jag snor dina bilder!) Så man blir ju inte lite glad när man läser detta:

Tävling

Eller ja, tävling och tävling... men ändå :P När man rider en Pay and Jump så räcker en felfri runda för att få rosett. Jag och Yatzy fick 8 fel i båda rundor i 60 och 70 cmoch vi fick alltså inga rosetter. Men för att vara min första lilla tävling så är jag nöjd! Yatzy var suuuuuuuuuuuperstressad innan. Hon han bli trött innan vi ens kom  in på framhoppningen. Hon bara sprang runt och lyfte på frambenen och gnäggade hela tiden. Stå still? Nä, varför det? Väl inne på banan betedde hon sig bättre, dock inte perfekt. Hon stannade på fösta hindret i 60, schysst. De resteande 4 felen var mitt fel. I 70 tappade vi fart i kurvan mot 5:e hindret och därför stannade hon mot det och det 6:e hindret. Om det blir en nästa gång, då ska vi banne mig rusa mot hindrena!

Men det var sååå roligt att hoppa inne på banan!!! Och det bästa av allt var att jag inte fegade ur mot ett hinder en enda gång! :D

Lyckan var gjord...

... när två sjuuuuukt snygga bilar körde förbi stallet idag! En Porsche 911 och en Lamborghini. Sedan var jag lyckligast i världen för stunden!!!! :D
RSS 2.0