2, 5, 4, 8, 3, 2, 7...

Slängde in denna, inte för att den egentligen har något med
inlägget att göra, utan mest för att jag tycker om den.
Jag håller kinen om om han var en bäbis :D haha

Ååh, jag är så trött!
Det är inventering på jobbet och jag hoppar in alla extra timmar utanför skolan för att räkna varor. Kul... nja, men man har ju iallafall alltid något att göra eftersom vi har mer än 6000 varor. Då behöver man inte fördriva tiden med att putsa glasskåpen iallafall. haha! :P Sen handlade jag kina mat på vägen hem! Det behövdes, det var verkligen gott!! Tur att man kan sno en bil ibland :P

Men tillslut så snurrar alla siffrorna i huvudet så allt blir bara fel :S

Men nu blir det Desperate Housewives säsong 1 med mamma!

Tired

Jag tänkte skriva lite mer än detta, men jag är såå trött och jag längtar efter min bok!

Skola till 12.00 snabb lunch och in på jobbet. Inventering (Y) Kul, kul! Ja, ja. Man slipper iaf att räkna ihop allt för hand.

Och jag är fortfarande inte frisk. Pendlar mellan 37,3 och 37,9. Jag har en känsla av att det inte kommer att ge sig på ett tag. Jag är iaf inte heller så matt och trött, men blir illamående helt plötsligt när febern går upp - jobbigt när man är på jobbet och måste vara trevlig. Oh well, nu ska jag sova!

GOD NATT!

Fin, fin, fin




Finns denna i Borås?
Jag behöver en ny vinterkappa!
Ärligt!



Bäst jag återgår till att skriva labbrapport...
Kul.





I say shotgun, you say...

...happiness?

Den här bloggen kommer jag att besöka varje dag! Världens bästa koncept, hur kan man tröttna på den?

http://fuckyeahhappy.tumblr.com/

Back again!

Ojdå, vilket hiatus det blev :S
Hoppas att jag är förlåten :)

Men för att försvara mig så har jag ju faktiskt uppdaterat min design :D Jag hade egentligen inte tänkt att publicera den förräns den var helt klar, det finns en hel del skavanker, men jag kanske orkar fixa dem någon gång.

Så idag efter skolan, träffade jag på Dan! Det var roligt, för jag har länge gått och grämt mig över att jag inte är med i någon kör i år och nu så blir det nog så att jag får vara med i Borås Vokalensemble (tror jag att det var :P haha) men jag hoppar inte in förrän i November. Längtar!!

Jag sitter här och drar ut på tiden. Jag vet att det bara är en labbrapport på hela Kemi A kursen, men jag har fortfarande ingen lust att skriva den. Så skönt det ska bli när den är över, bara dem inte får för sig att jag måste skriva om något!

Jag antar att jag borde skriva klart den, även om det är fredag... Och beställa en pizza :D
RSS 2.0