15 min...

Jag har 15 minuter på mig att berätta om dagens äventyr och hemskheter!
När jag kom upp till stallet med Marika och Anna så märkte vi på vägen upp till hagen att hästarna sprang som bara den, tillochmed Cassie (har hemskt utslitna knän och klarar normalt inte så mycket). Va kul tänkte vi; pigga, goa och lekfulla hästar idag  =D hur fel hade inte vi. När vi väl kom fram till grinden märkte vi att hästarna slutade inte springa. Dem sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka  trots att vi hade morötter med oss. Sedan såg vi skadan Skippy hade på korset. Marika fick knappt ta på bakdelen för Skippy. Han som ändå är stallets runner up lugn som en filbunke näst efter Cassie. Då såg vi den.

En jättelik geting, typ bålgeting fast större, tjockare och längre. Ingen broms eller blinning, dem är svarta och mindre. Men det kan ändå inte vart en geting. Varför skulle ALLA hästarna springa så för ett getingstick. Den har ju knappast stuckit alla. Och det förklarar fortfarande inte Skippys skada. =( Va hände gubben?? Det slutade iallafall med att vi tog in alla hästarna i stallet efter att vi hade spolat av dem. Dem var helt genomsvetta stackarna. Även Cassie visade sig ha två rivsår på baken, vilket kan vara en gren som rivit honom i förbifarten, och ett jättesvullet område som växte och blev större så det måste ha varit relativt nytt när vi tog in honom.

Men vad hände med Skippy?? Skadan ser faktisk hemsk ut!!
Är det någon som kan veta vad det var för insekt och passa på att se up får dem!!


Kommentarer
Nathalie

Nej men usch va hemskt!! .___. undra vad det var för kryp, eftersom att den var så stor? Det var ingen jättebroms heller då? vi f¨år söka upp en massa bilder på nätet om sånna kryp så kanske vi hittar vad som biter våra små änglar! :@

2008-07-12 @ 23:59:44
URL: http://nathaliesafko.blogg.se/
Kerstin

JAAA!!! stackarna! Se upp i Kinnarumma!

2008-07-13 @ 10:53:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0