Dagens Äventyr:

...kallar vi Hingsten i Hässleholm. ^^
Klockan 7.00 kom Lize och hämtade mig, tio minuter sen :P Tidsoptimisten själv. Det värsta var ju när en rem i Marikas bils motor hade gått sönder och bilen gick inte stt andvända. Vi löste snabbt det problemet genom att låna Lizes bil. Däremot så blev vi nästan en timma försenade. Så vid 11.00 am kom vi fram till Hässleholm och vi kunde titta på hästen. Den var faktiskt väldigt söt. Den hade inte riktigt växt till sig så den såg inte så hingstig ut. Den var jättelugn och go. Så Marika skrev på kontraktet och ringde försäkringsbolaget och försäkrade hästen innan vi åkte, man vet aldrig vad som kan hända. Då fick den namnet Chili Pepper.

Chili Pepper  Anna och Chili Pepper



Så var det dags för den fruktade lastningen. En 2-årig hingst, som i stort sett var ohanterad och bara ledd in och ut ur stallet, skulle nu in i en stor och läskig hästtransport. Trots allt så gick han in på ANDRA försöket! Visst han var lite orolig när han kom in, studsade lite och så men han stegrade aldrig och fick inte panik. Men sedan ska man ju sätta bilen i rörelse också. Vi började köra och han protesterade lite där innifrån transporten men hela vägen fram tills vi stannade på McDonalds verkade han hur lugn som helst. När vi tittade till honom hade han två sår på benen men inget allvarligt och han hade ingen panik. Stod blixtstilla. Det vara bara för bra för att vara sant!

När vi kom hem fick han hoppa ut i hagen, fortfarande lika lugn och fin (Chokad? :P). Vi kunde tilloch med borsta honom på bakbenen och lyfta fram hovarna. Efter en stund hämtade vi lille Izor. Dem får stå inne nu under natten så släpper vi ut dem ihagen imorgon. =D Då får man ha kameran framme =D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0