Tar det någonsin slut?

Ännu en helg har gått och som vanligt fick man intemycket gjort. Pluggar så mycket bättre på vardagarna. Men, trots att man har haft sjuttioelva deadlines så är allt inte klart. Det är verkligen ett mini-projekt arbeten i varje ämne och det krävs ett antal timmar för att få det bra till den första utkastet sedan så kommer den slutgiltiga deadlinen efter det så det blir för mycket tid nerlagt på det. Och allt är fortfarande inte klart. Inte för att jag ligger efter men  för att man helt enkelt inte har kunnat börja tidigare därför att lärare har lagt upp planen sådan men det känns så dåligt att bara ett arbete blev gjort i tvåan. Två till tre kunde man har gjort i tvåan stället för att bombardera oss med det nu. Men efter två deadlines så har jag ca 3 stycken kvar: Cas report, Geography Field Work 1st and Final draft. (+ att alla labrapporter ska in) Så det är bara att jobba på. Två utav dem, + labbrapporterna, ska in innan lovet. Men det tar ju naturligtvis inte slut dör för då kommer Mocks. underbart! När man tror att man äntligen kan skymta ett ljus i den där låååååååååååååååååånga tunneln så inser man att man hade ju alla dem dääär deadlinesen kvar så var pricken borta igen. Trots att man har kommit ett steg närmare slutet så är man igentligen inte ett dugg närmare därför varje deadline innebär ett sjuhelvetes massa jobb. Varför är det inte mer balanserat i skolarbete under dessa två år?

Så utöver detta så har jag dessutom prov i historia imorgon, prov i engelska på fredag och ett litet WW2 prov på fredag, för att inte glömma att läsa Dvärgen och Flowers For Algernon och historia läxan om Kina under Mao. Det blir tyvärr så att Biologi, Geografi och matte kommer efter - men jag antar att det är det som sportlovet är till för.

Skitsamma, nu är det dags för Russia under Stalin och kanske WW1. Ska man skriva en 4-5 sidor lång uppsats imorgon på 45 minuter så ska man.


Kommentarer
kim

snart får du och fanny komma hem till mig <3

2009-01-21 @ 21:00:14
URL: http://heymoon.blogg.se/
lovisa

jaa fråga din engelska lärare , min är sjukskriven ;) men det kan vara ett ställe också så det skadar inte att fråga so:n oxå haha

2009-01-24 @ 18:27:03
URL: http://lovisaofsweden.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0